Férfiak! Miből mennyi ruhátok van?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy az én mennyiségem negatív értelemben eltér az átlagtól. Szeretnék egy megközelítő képet kapni ezen a téren.2021. jan. 12. 10:36
11/12 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy a kérdésbe bele kellett volna tegyek egy feltételt:
"Amit nem divatból vásároltatok."
Azért amennyi pár cipőt és pulóvert írtak némelyek...irreálisnak tartom. Az rendben van, ha több havonta mossátok ki az összeset, de akkor pedig alapjáraton nem érné meg megvásárolni őket. Nem megyek bele a divatba, nem szállok vitába. Senkit nem pontoztam le, mert a kérdésnek eleget tettetek, csak a divatból vásárlást nem vettem és vettétek figyelembe.
Köszönöm azért mindenkinek a választ, tudtam meríteni belőlük!
Szép estét!
2021. jan. 15. 19:46
12/12 anonim válasza:
Ilyen kérdések divat miatt szoktak írni ha nem az lenne a szempont akkor lenne körülbelül 3 db ruhám minden fajtábol és ennyi😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!