Férfiak nektek mit jelent ha egy nő nőiesen öltözik?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 17:08
1/6 anonim válasza:
Szoknyák, topok, blúzok, egyberuhák gyakori hordása, az szerintem elég nőies öltözködés.
De én speciel nem igazán szeretem, ha egy lány mindig nagyon csajosan öltözködik, jobban szeretem a kicsit lazább, vagányabb stílust.
2/6 anonim válasza:
Fekete vékony harisnya vagy combfix, miniszoknya, átlátszó blúz, fekete melltartó.
5/6 anonim válasza:
Nem búzának öltözik mondjuk. Boyfriend farmer,póló,sportcipő.
6/6 anonim válasza:
Ruhadarabokban, melegebb időben: egyberuha, szoknyák, sort, top ill. hidegebb időben szűk nadrágok, blúz, kosztüm, csizma+szoknya, szövetkabát.
Színekben: bármi, a változatosság a lényeg.
Mintákban a virágminták, fodrok, csipkék kapcsolódnak a nőiességhez nálam, de itt is változatosan.
A sok ékszert, kiegészítőt is nőiesnek tartom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!