Nemsokára megyek pécsi Árkádba. Hova lenne érdemes benéznem?
Figyelt kérdés
Minimalista stílusom van, a divatos, sötét, testhezálló, letisztult darabokat kedvelem. Cipőt is szeretnék, az ár nem probléma. :)
Milyen üzletek vannak ott? Azt tudom, hogy Mango meg Tally van, esetleg H&M meg Zara is? Bershka?
Csőnadrágot hol érdemes venni?
Köszi, aki tud segíteni :)
2010. aug. 14. 14:35
1/11 anonim válasza:
ugyanolyan mint a többi árkád.. persze van h&m is de ha ott leszel majd látod hogy hova érdemes bemenni :)
2/11 A kérdező kommentje:
húha, van h&m :D
zara is?
2010. aug. 14. 14:48
3/11 anonim válasza:
se h&m se zara se bershka nincs a pécsi árkádban:S
viszont érdemes benézned: new yorker, jeans club, reserved, cosmos, laguna. ezeken a helyeken mindig jó cuccok vannak:)
4/11 A kérdező kommentje:
na akkor most van vagy nincs? :S
egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, amit írtál mindenképpen benézek :)
2010. aug. 14. 14:49
5/11 anonim válasza:
pécsivagyok sokat vagyok árkdában és 1000% h nincsen h&m :)
6/11 A kérdező kommentje:
óha, na mindegy :)
2010. aug. 14. 14:54
7/11 anonim válasza:
C&A, NewYorker, Jeans Club biztosan vannak. Az általad felsorolt üzleteket sajnos nem tudom biztosan...
8/11 anonim válasza:
Én is pécsi vagyok, de én még nem láttam Zarát, Breshkát és H&M meg tuti nincs benne
9/11 anonim válasza:
nincs h&m?? akkor bocsi a rossz infóért, én úgy emlékeztem (13 évig pécsen laktam) biztos összezavart h itt pesten van h&m az árkádban..
10/11 anonim válasza:
Itt megtalálod az összes üzletet a Pécsi Árkádban: [link]
És van H&M ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!