Tényleg nemsokára jön a trapéznaci divat?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 14:32
1/6 anonim válasza:
hogy jön-e? az idei őszi kollekcióban már találkoztam is vele
2/6 anonim válasza:
Valaki azt mondta, már itt van, csak még a boltok vannak lemaradva.
Én se a nagyon trapézt, se a répát nem szeretem. Szerény véleményem, hogy akinek tényleg jól áll a répa az hordja, ha valakinek a trapézosabb áll jól akkor pedig azt viselje, ha divat ha nem. Nagyon ocsmány tud lenni ahogy egy két lány és fiú beleszorítja magát a répa nadrágba, ráadásul büszkén is viseli, pedig nem áll neki jól. Utána meg itt kérdezgeti, hogy miért bámulják az emberek.
3/6 anonim válasza:
Az elmúlt években is volt szinte mindenhol trapézfarmer, csak több volt a csőnadrág. Mindig is lehetett kapni.
Amúgy meg ha tetszik viseld, nem kell arra várni, hogy mindenki abban legyen, felveheted akár ma is.
4/6 anonim válasza:
mostanában mindenféle fazonú farmer divat. ha tetszik, vedd fel, ha divat, ha nem. nekem speciel nem tetszik magamon, ezért nem is hordom.
6/6 anonim válasza:
Remélem divatba jön és akkor majd nem hiszik hogy csak azért hordok csőnadrágot mert az a divat. Ja és k.rvára lesz@rozok majd mindenkit aki fel meri venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!