Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Milyen fürdőruhát...

Csajok! Milyen fürdőruhát vegyek? És milyen méretűt?

Figyelt kérdés
170 centi vagyok, és 62 kg. Az utóbbi időben sajnos elhanyagoltam magam, de már több hónapja futok rendszeresen szóval kezdek a régi lenni. De azért még mindig bennem van, hogy mégse 55 vagyok hanem 62. :/
2010. aug. 14. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:

hát, így elég nehéz. ne aggódj, nem sok az, inkább az a kérdés, hogy oszlik el, és úgy sokkal könnyebb lenne tanácsot adni. pl.: van-e egy kis pocakod, esetleg széles a csípőd vagy husisabb a combod, nagy vagy kis mellű vagy, rövid vagy hosszú láb, karcsú a derekad, vagy sem, van-e narancsbőröd? :)

csak jó lenne ezeket tudni :D

2010. aug. 14. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
170 cm-hez szerintem ez nem olyan sok.. talán M-L-es a méreted, de mielöt megvennéd úgyis fel kell próbálnod. calcedoniában most minden fél áron van! és nagyon szépek:) menj el mondjuk az árkádba és nézz körül :)
2010. aug. 14. 14:48
 3/10 A kérdező kommentje:
van egy pici pocim :D és ez aggaszt a legjobban. hosszúak a lábaim, picit husisak, de én alapból izmos vagyok, tehát formásak. A melleim 80/C-ek, tehát nem picik.
2010. aug. 14. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:

első vagyok, szerintem csinos lehetsz. ha nem tetszik a bikini a pocid miatt, vegyél fel tankinit, nagyon csinos és elrejti a pocakot, bár barnulni nem a legjobb benne, de tök nőies :)

egy redőzött bikinit is felpróbálhatnál, biztos kiemelné a formás cicit :)

2010. aug. 14. 14:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Szerintetek ez milyen lenne? [link] Ez eltakarná a pocit, de mégis sexis és nőies nagyon.
2010. aug. 14. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
hú, ha elég bátor vagy és bevállalod, szerintem nagyon jó lenne, biztos utánad fordulnak majd páran :D
2010. aug. 14. 15:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsi vagyok, hogy hogy állna. :D Már csak azt kéne eldönteni, hogy m-es vagy l-es kell.
2010. aug. 14. 15:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Ez a fürdőruha nagyon tetszik, úgyhogy most boltba nem megyek el fürdőruhát venni. Az aki itt a webáruházban van azt mondta hogy a magasságom miatt el kell. Úgyhogy megoldva! :)

Köszi még egyszer, hogy segítettetek!!!! :D

2010. aug. 14. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:
biztos jó lesz:) igazából nem nehéz választanod, a hasadat se kell feltétlenül takargatni, nem vagy kövér, sok nőnek van egykis pocakja..csinálj felüléseket ha téged az zavar, vagy hulla-hopp karikáz :)
2010. aug. 14. 16:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :) tornázni nagyon ritkán szoktam, azt nem szeretem. De futni imádok. Mondta más is, hogy csináljak sok felülést, mert úgy még gyorsabb lenne a fogyás. Akkor lehet, hogy néha futás után fogok csinálni felüléseket is. :D
2010. aug. 14. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!