Ez már egy régebbi kérdés, de érdekelne az emberek "stílusa"! Tehát itt olyan darabokra gondolok, amiket előszeretettel hordok. Lány létemre nagyon szeretem, pl. a ballagásomkor viselt matrózblúzomat. Nyílván csak otthon veszem fel, mert tetszik az anyaga stb. Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek :)
31 Én imádom ha egy nőn farmer van. Sőt a páros tevékenységeket is szeretem abban a nővel
2023. febr. 8. 20:10
34/42 anonim válasza:
Tudom, hogy ez inkább a férfiakra jellemző, de én nőként a bőr ruhákat szeretem. Van több bőrdzsekim és bőrnadrágom is.
Imádom ezt a stílust és magát a bőrt is. Nagyon tetszik, ahogy látszódik rajta a használatból eredő gyűrődés, törés és azt a tipikus nyikrogós hangját is szeretem. Ha az idő engedi, akkor mindig van rajtam vagy bőrnadrág vagy bőrdzseki. 28/N
2023. máj. 9. 09:46
35/42 anonim válasza:
Én férfi vagyok és nem hordok ilyet, de nagyon szeretem ha egy jó alakú helyes fiatal csajszi fényes bicónaciban van. Szerencsére mostanában ismét divat és a legtöbb lány szokta is hordani kint az utcán. És ahogy mozog benne a s.ggük...
2023. máj. 9. 18:33
36/42 anonim válasza:
Én a kockás ingeket szeretem.Van,amelyiknek a színe és a mintázata is vonzó tud lenni.De szeretem a farmereket,a bőrdzsekiket és a baseballdzsekiket is.
A baseballdzseki pl. minden színben tetszik.
2023. máj. 9. 22:18
37/42 anonim válasza:
Antifétisem van. Nem szeretem a melltartót. 2X N
2023. máj. 25. 08:08
38/42 ívy1 válasza:
Hát van! Imádom a cicanadrágokat szinte csak azt hordok,a kedvenc a bőrhatású. Ès szeretek bodyt hordani, főleg tèlen.
2023. máj. 25. 08:49
39/42 anonim válasza:
Igen.
2023. júl. 27. 07:46
40/42 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van valami. Nekem is van valami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!