Van "ruhafétisetek"?
Figyelt kérdés
Ez már egy régebbi kérdés, de érdekelne az emberek "stílusa"! Tehát itt olyan darabokra gondolok, amiket előszeretettel hordok. Lány létemre nagyon szeretem, pl. a ballagásomkor viselt matrózblúzomat. Nyílván csak otthon veszem fel, mert tetszik az anyaga stb. Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek :)2020. dec. 25. 17:20
11/42 anonim válasza:
Én a vállmutogatós felsőket imádom nagyon (amik ilyen ejtett vállúak), illetve a bodykat :) 20L
12/42 anonim válasza:
Én a farmereket szeretem. Farmer fétisem van. fiú vagyok. Szeretem ha csajokon farmer van. Szeretek farmerban szeretkezni.
13/42 anonim válasza:
A body és leggings a kedvenc ruhám, nagyon szeretem hordani, nagyon szeretek benne lenni, mind a kényelem és mind a praktikussága végett. "F"
14/42 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mostad össze a perverzséget a pszichopátiával, de ahogy gondolod :D
15/42 A kérdező kommentje:
KB. Úgy, mint a matrózblúzt a perverzséggel... Ahogy a kedves válaszoló írta!
2020. dec. 26. 10:23
16/42 anonim válasza:
Én a szatén és selyem anyagú ruhákat imádom.
17/42 anonim válasza:
Kabátokat nagyon szeretem ami klasszikus és elegáns és lehet téli/tavaszi/nyári minden évszakban nagyon jól öltöztetnek. A cipőket a lapos loafer stílusú vagy szép ballerina cipőket szeretem és a klasszikus szabású lazább nadrágokat.
30/N
19/42 anonim válasza:
A matrózblúz ünnepélyes, szerintemr felveheted máskor is, ünnepélyesebb alkalmakkor
20/42 anonim válasza:
Nekem ingfétisem van elég régóta.
Imádom az elegáns ingeket, ha fogalmazhatok úgy akkor: boldoggá tesz ha ingben vagyok. Ebből kifolyólag nagyon sok van.
Valamint nagyon tetszik az is ha nők vannak ingben(blúzban), az a tipikus kis titkárnős stílus. Ha van köztetek még ilyen személy, írhattok priviben is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!