Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen gyakran vesztek új...

Milyen gyakran vesztek új alsóneműt?

Figyelt kérdés

Illetve mennyit szántok rá?

Nálam boxer max 3k/db

2020. dec. 23. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

2-3 havonta veszek új darabokat és így is selejtezem le a már nyúzott szakadt, kopott darabokat

max 4-5Kt szánok egy darabra ami főként boxer, de a fecske is egyre gyakoribb már nálam

2020. dec. 23. 14:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Hogy mennek neked olyan hamar tönkre, főleg a minősgi darabok? Ill milyen márkákat szoktál venni? Én amiben nagyon csalódtam, az a jack and jones..
2020. dec. 23. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez nem regota van igy. Kinairol kezdtem atallni nyar ota. Azert van igy. Egy ido utan nyilvan valtozik

#1es

2020. dec. 23. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Én mindennap újat veszek fel, mert ha belefingok, kiszakad. Csak Calvin Kleint veszek, ált. havonta tárazok be, mert gyakrabban nincs kedvem venni. Sőt, most már inkább rendelni szoktam nagyobb tételt egyszerre.
2020. dec. 23. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Általában olyan 4 havonta veszek újakat, CK és Hilfiger boxereket hordok csak.
2020. dec. 23. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Naponta.
2020. dec. 23. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy 10-15 évig bírják... Nem bugyogóban virítok az utcán, szóval valami utolsó kétszáz forintos kínai is tökéletesen megteszi. Zoknik viszont havonta lukadnak...
2020. dec. 23. 22:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Az komoly. Hát azért nem mindegy, hogy ha pl átöltözöl valahol (edzőterem, uszoda stb) és látják, hogy egy szakadt fos van rajtad, vagy pl egy barátnőjelölt.

Zoknik szerintem is katasztrofális minőségűek, akár olcsó akár drága.

2020. dec. 24. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!