bárki bármit mond, szerintem piszok helyes egy csávó, én többet is adnék neki, mint tíz
2021. jan. 5. 13:10
23/35 anonim válasza:
10/10
De azt el kell fogadnod kérdező, hogy valakinek nem jön be. :)
2021. febr. 15. 01:04
24/35 anonim válasza:
Nem gáz, de az én mércémet nem üti meg. Nem esetem sem a hosszú haj, sem a gondatlan külső, sem pedig a "rockstare" imizs nem az esetem. És amúgy az arca sem tetszik.
2021. márc. 1. 13:10
25/35 anonim válasza:
Nekem inkább a focista típusú srácok, vagy a konszolidált üzletember-típus jön be, a hosszú hajú zenész típus nem annyira. Arcra amúgy rendben lenne, bár ott meg nekem hiányzik a borosta vagy a szakáll.
De nem ronda a srác, csak a stílusa nem passzol hozzám.
Ha csak az arcvonásait nézem, 10/7
2021. márc. 15. 22:48
26/35 anonim válasza:
10/8 beharaptam az alsó ajkam ahogy megláttam
18L
2021. ápr. 13. 08:06
27/35 anonim válasza:
Tetszene, ha nem lenne hosszú haja. Akkor lenne egy erős 7es.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.