Szerintetek ez a pasi helyes?
Figyelt kérdés
Igazából bármilyen neműek írhatnak, nem csak a lányok véleményére vagyok kíváncsi. Illetve egy tízes skálán mennyit adnátok neki?
2020. dec. 22. 22:55
22/35 A kérdező kommentje:
bárki bármit mond, szerintem piszok helyes egy csávó, én többet is adnék neki, mint tíz
2021. jan. 5. 13:10
23/35 anonim 

válasza:

10/10
De azt el kell fogadnod kérdező, hogy valakinek nem jön be. :)
24/35 anonim 

válasza:

Nem gáz, de az én mércémet nem üti meg. Nem esetem sem a hosszú haj, sem a gondatlan külső, sem pedig a "rockstare" imizs nem az esetem. És amúgy az arca sem tetszik.
25/35 anonim 

válasza:

Nekem inkább a focista típusú srácok, vagy a konszolidált üzletember-típus jön be, a hosszú hajú zenész típus nem annyira. Arcra amúgy rendben lenne, bár ott meg nekem hiányzik a borosta vagy a szakáll.
De nem ronda a srác, csak a stílusa nem passzol hozzám.
Ha csak az arcvonásait nézem, 10/7
26/35 anonim válasza:
10/8 beharaptam az alsó ajkam ahogy megláttam
18L
27/35 anonim válasza:
Tetszene, ha nem lenne hosszú haja. Akkor lenne egy erős 7es.
29/35 anonim 

válasza:

Nem rossz, nem az esetem, de én is 7-et adok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!