Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű cuccok illenek...

Milyen színű cuccok illenek hozzájuk? 17L

Figyelt kérdés

Kaptam keresztanyáméktól 2 sportcipőt. Egy feketét amin van narancssárga is + egy rózsaszínt, amin van kicsi fekete is.

Fekete vagy fehér cipőt akartam, ami mindenhez megy, de most egy ideig szerintem nem kapok, ha már megkaptam ezt a 2 cipőt, úgyhogy szeretnék ezekhez öltözködni. Segítenétek?

2010. aug. 12. 21:24
 1/5 anonim válasza:
Hát a helyzet egyszerű. Fekete és fehér cuccok mennek hozzájuk. A narancssárgáshoz lehet felvenned zöldet, és citromot. A rózsaszínhez pedig nyilván rózsaszínt, és lilát. Ezek mind illenek hozzájuk. :)
2010. aug. 12. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi !

és a kék ? :$

2010. aug. 12. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
a narancshoz megy a piros, sárga, meg az ilyen meleg színek szerintem. a rózsaszínhez, pedig, igen megy a rózsaszín, lila, szerintem ehhez is mehet piros. Kék is csak inkább a világosabbak, vagy türkiz...a fehér, fekete meg megy mind a kettőhöz.
2010. aug. 12. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:

A rózsaszínhez valóban feketét, fehéret, rózsaszínt vagy lilát. A másikhoz szerintem elég sok mindent hordhatsz... Én simán felvennék hozzá bármilyen színes felsőt. Egy farmer és póló. Nem nagyon tudod elrontani. :)

20L

2010. aug. 13. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Fehér és fekete mindenképp, szürke is sztem (bár árnyalattól függ). A narancssárgához én vennék fel pl. sárgát (napsárgát pl., de a citrom vagy a vaníliasárga sem lehet vészes, vagy a), kékeket, esetleg a zöldnek egyes árnyalatait, akár barackszínűt is (már ha passzol a narancsnak annak az árnyalatához). A rózsaszínhez kéket, lilát. És természetesen ugyanazok a színek :).

Egyébként meg nagyban függ mindez az árnyalatoktól is, és attól, hogy felsőről vagy nadrágról van szó. Mert például a sötétkék lehet, hogy túl sötét nadrágnak a narancssárga szetthez, de felsőnek meg tök jó, ha a nadrág világosabb.

2010. aug. 13. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!