Fiúk, mi a jobb? Csőnadrág vagy miniszoknya? (írjatok lécci kort is)
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 20:11
11/18 anonim válasza:
Csőnadrág inkább, de én szeretem a combig érő szoknyákat vagy akár a bokáig érőket is (kár, hogy utóbbiból nincs sok az utcán).
Viszont az alsó lábszár középig érő harisnyát vagy cicanadrágot felejsd el, nagyon kiábrándító.
12/18 anonim válasza:
Én utálom a csőnadrágokat, tudom, divat... talán pont ezért annyira unalmas már. Mindenkin az van.
Miniszoknya egy fokkal jobb, de ahhoz jól is kell öltözni hogy ne legyen közönséges a lány, de mégis szexi legyen benne:) Keveseknek sikerül sajnos.
13/18 anonim válasza:
Ha a térdedig ér, az nem mini, az pont jó, csini! :)
14/18 anonim válasza:
miniszoknya ha nincs narancsbőröd :)) 15/f
16/18 anonim válasza:
Sztem a csőnadrág az jobb mint a mini szoknya!!!!!meg eleve kényelmesebb is!!!
17/18 anonim válasza:
miniszoknya, ha nem vagy narancsbőrös, és vékonyak a lábaid.
de a csőnadrág se rossz, csak passzoljon az alkathoz.
megjegyzés: én a város legjobb általános sulijába jártam, 8.ig kitűnő voltam, és egyáltalán nem vagyok hülye. középiskolában majdnem meghúztak, szal ne verjen a víz.
L18
18/18 anonim válasza:
Inkább csőnadrág. Szépen tapad, semmit se mutat, de sokat sejtető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!