Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, mi a jobb? Csőnadrág...

Fiúk, mi a jobb? Csőnadrág vagy miniszoknya? (írjatok lécci kort is)

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 20:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Télen miniszoknya

Nyáron csőnadrág

15/f

2010. aug. 12. 20:18
 2/18 anonim ***** válasza:
61%

én nem szeretem, ha egy lányon miniszoknya van, az olyannak hat, mintha szándékosan felhívná magára a figyelmet, mutatva, bármit bevállal (jelen esetben miniszoknyát vesz fel).

15/F

2010. aug. 12. 20:25
 3/18 A kérdező kommentje:
De én szeretem a mini szoknyát... :(
2010. aug. 12. 20:27
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
akkor vedd fel :) Én csak azt mondtam, hogy ÉN nem szeretem, ha egy lányon van, de nem tilthatom meg, hogy mit szeretnél :D Csak feltettél egy kérdést, amire azt hitted, az a válasz jön, hogy miniszoknya, hogy megerősítsd a döntésed, de most én kiingattalak. Sajnálom, de ilyen fiúk is vannak :) Amúgy azt veszel fel ,amit akarsz.
2010. aug. 12. 20:29
 5/18 anonim ***** válasza:
46%

Én se szeretem a miniszoknyás csajokat nekem is túl kihívónak hat bármikor bármi kaphatónak (én meg szeretem ha egy nőért harcolni kell és nem olyan könnyen kapható), a comb közepéig érő szerintem sokkal szexibb.

23/F

2010. aug. 12. 20:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem nem azt vártam h valaki azt mondja h "miniszokyna", hanem h valaki azt h "mind 2-t!" Hidd el a csőnadrágokért is odavagyok! Tegnap vettem meg az elsőt (egy hete meg az első miniszoknyát)! Csak azért kérdeztem,hogy nehogy plázacicának nézzenek! Te se hidd azt h az vagyok! Egyszerűen csak szeretem mind a kettőt! Meg hülyének se nézz, most végeztem el a hatodikat általánosba a városunk 2. legjobb sulijában (ami kisgimmnázium is) kitünőre (+1 dicséret)! :D
2010. aug. 12. 20:35
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Csőnadrág

Sokkal szexibb,mint a miniszoknya. A miniszoknya inkább feltűnő, túl sok mutat...Nem szeretem.

A csőnaciban viszont lehet látni a popsit is, hogy milyen.

18F

8/18 A kérdező kommentje:
Combközép? A 32cm-es minek számít? :D
 9/18 A kérdező kommentje:
Hát az enyém a térdemig ér? Ugye az nem mini? :(
2010. aug. 12. 20:38
 10/18 A kérdező kommentje:
Bocsi nem kérdőjelet akartam írni! Így akartam: Áh az enyém a térdemig ér.
2010. aug. 12. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!