Mit tegyek? (?)
Figyelt kérdés
Picik a melleit, 70A SE. Eldöntöttem, hogy nem fogok hordani melltartót mert nincs értelme,viszont ha kis topot is húzok ra , a mellbimbom akkor is ki domborodik. Mit tegyek?
19/L
2020. dec. 14. 09:43
11/11 anonim válasza:
Sportmelltartók, bralettek, utóbbiak szerintem kifejezetten az ilyen kis melleken a legdögösebbek. A tapaszhoz én sem tudok hozzászólni, nem ismerek senkit, aki próbálta volna.
Annyi, hogy alkalmi öltözethez (pl fehér blúz alá) legyen egy egyszerű, rendes, sima melltartód (nem kell bele merevítő, de pl csipkés ne legyen, mert az átüt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!