Hogyan legyek nőiesebb?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy ideje már eléggé zavar, hogy mindenki azzal jön milyen fiús vagyok, amiben igazuk is van. Általában nagy bandás pulcsikat és acélbetétes bakancsot hordok. Szeretnék néha néha kicsit nőiesebben öltözködni. Tippek, hogyan kezdhetném el?2020. dec. 12. 05:13
1/5 anonim 

válasza:

Mondjuk vegyél egy kötött pulcsit és egy bokacsizmát. Olyan színben amit szeretsz. Kezdetnek jó
2/5 anonim 

válasza:

Szoknya, harisnya, csizma vagy farmer és csizma, kötött vagy testhez simuló felsők.
De ha kinyitsz egy női magazint, akkor választ is kapsz a kérdésedre.
3/5 anonim 

válasza:

Ahogy előttem írták a bokacsizma nagyon jó kezdés. Nekem is így kezdett kibontakozni a nőiességem.
4/5 anonim 

válasza:

Neeee, a bő bandás pulcsik és pólók olyan vagányak :)
5/5 anonim 

válasza:

Lehet, hogy számodra vagányak, de egyáltalán nem nőiesek. A kérdés pedig a nőiességről szólt.
2. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!