Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek nőiesebb?

Hogyan legyek nőiesebb?

Figyelt kérdés

Szóval,kinézetre is látszik,hogy a rock/metál zenét tolerálom..

Bőrkarkötők,pentagramos,zenekaros nyakláncok,zenekaros pólók,nemrég kaptam meg egy 10soros acélbetétes bakancsot (női),és pár kedves ember szóvá teszi,hogy ez mennyire nem nőies..Nem érdekelt mit gondolnak ezek az emberek,de lehet benne valami...Mondták,hogy a rocker lányok milyen nőiesen,szépen tudnak felöltözni (magassarkú,fűző,szoknya)

De 15 éves lány vagyok és nem járkálok magassarkúban,fűzőben hülyén festenék azt biztosan tudom... Szeretnék pár tanácsot kérni,mégis,mitől lennék nőiesebb. (Azon kívűl,hogy dobjam ki a pólóimat,meg égessem el a bakancsom)

2014. dec. 22. 22:49
 1/10 anonim válasza:
100%

Ne égesd el a bakancsod, az nagyon szexi tud lenni...

Járj esetleg a stílusodnak megfelelő szoknyában (pl rövid fekete szoknya 'szakadt' harisnyával) és hordj esetleg testhezálló pólókat.

Amúgy szerintem nem kéne mások ízlésének alapján elrontanod az egyéniségedet.

2014. dec. 22. 22:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A zenekaros póló ne XXL legyen, hanem női, alakot követő, esetleg sminkelj. 15 évesen nem kell nőiesnek lenned, meg van bőven olyan pasi akinek ez jön be.
2014. dec. 22. 23:05
 3/10 viktorvarga ***** válasza:
0%
há figyelj bakéró nem menő ám...hamár rocker vagy vennél egy vans-t,lehet ezt lazán adni.nem kötelező leégetni magad...
2014. dec. 22. 23:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket,megpróbálom a szoknyát is majd:)

hát nem hagyom :D

és nem xxl-es pólókat hordok,mindig kiválasztom a fogasról az xl-es pólókat,amiből kérek egy M-es méretűt,vagy S-eset. Így passzolnak,mintha egy sima pólót vennék. :)

Hát szempillaspirálozok,esetleg szemceruza,meg vékonyabb tusvonalat szoktam húzni,ilyen *cicaszemeset*

2014. dec. 22. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gond a stílusoddal.
2014. dec. 23. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

15 évesen már simán hordhatsz magassarkút, nem tűsarkú csizmát hanem mondjuk 6 cm-es vastag sarkú bakancsot, csizmákat. Kényelmesek, nőiesek is és rock stílushoz illő is akad bőven ezekből. Nadrágok helyett szoknyákkal próbálkozz, télen vastag harisnyával tökéletes.

Fűző amúgy minden nőnek jól áll, szóval azzal nem lehet melléfogni.

A bandás pólókkal sincs különösebb gond, ha ilyenek:

[link]

[link]

[link]

Tehát nőiesek... nem ilyenek: [link]

Mert ez férfi póló, nem nőies akkor sem ha S méretű.

2014. dec. 23. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézelődj neten rengeteg ilyen és ehhez hasonló képek vannak, szerintem az ilyesmi nagyon szexi és nőies is, magassarú és bakany helyett helyett most divatban vannak ezek a csizmák mint pl első képen is, de egy alacsonyabb magassarkú mégjobb, nem kell csak azt hordani, de megpróbálkozhatsz vele. Itt van pár példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. dec. 23. 14:50
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek(:

Segítettetek:D

2014. dec. 23. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:
14 évesen ne hordj magassarkút, ha kérhetem. jó az a bakancs. :D ha vállalni akarod a saját stílusod egy életen át, akkor ezeket le kell tojni. tapasztalat. ha egyedi akarsz lenni, vagy csak más vagy így külsőre, ezeket le kell nyeld... :) és majd megszokják. :D nekem is még csak szokogatják a szülők és a család :D de mondjuk 5 évvel idősebb vagyok nálad :D maradj önmagad, azt aki meg beszól tojd le, mert ha magadnak tetszel, az a legfontosabb. mások véleménye ne érdekeljen :)
2014. dec. 25. 01:49
 10/10 anonim ***** válasza:
A fűző az mindenkink jól áll, ha vékony vagy, akkor pedig perfektül. :)
2014. dec. 26. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!