Valaki tud pár tippet adni, hogy hogyan legyek nőiesebb?
Számomra az egész elmesélésedből az jött le, hogy te egy végtelenül sportos csajszi lehetsz. Szerintem nyugodtan kipróbálhatsz egy kis szempillaspirált, és a hajad is engedd ki. Értem én, hogy nem vagy plázacica, aki több időt tölt hajbelövéssel, mint a családjával, de néha próbáld ki nyugodtan a göndör hajat, tuti befutó :) Az öltözködéseden meg szerintem változtass, a csőnadrág jó, de melegben hordj szoknyát is, fölsőnek meg mit szólnál átmeneti időben egy blézerhez? Nyugodtan felvehetsz nagyobb kivágású, egyedi pólókat, ünnepeket csajos ingeket is. Fesd a körmöd pinkre, korallpirosra vagy bézsszínűre, az most nagyon trendi. A fülbevalót én sem szeretem, de karkötőt vagy nyakláncot hordj nyugodtan. És a hosszú ujjú pólókat felejtsd el, azt hagyd meg a kicsiknek!!
Bocsi a hosszú kommentért, remélem, tudtam segíteni :) Ha van még valami, amit nem akarsz itt, nyugodtan lehet privibe is :)
15/l
Szia !
Hát már 16-éves lány vagy most kezded élni a fény korod .
szerintem enged ki a hajad kicsit kivágott felsőkben is járhatnál a nyakadban egy nyaklánc nagyon jól tud mutatni ilyen felsők mellé .
A cső nadrággal az ég világon semmi baj nincs még torna cipőben is lehet valaki csinos.
Ha nőiesebb alakra vágysz elég ha a járásodon csiszolsz picit.
húzd ki magad a has be :)
És egy kis sminket nyugotan kenhetsz magadra szerintem :)
Sok Sikert !
mindazok mellett amiket felettem már írtak, én nagyon tudom javasolni a fülbevalót. én imádok fülbevalót hordani és ha jól megválasztod, az nagyon sokat tud dobni az öltözködéseden és a frizurádon is - lehet elég jó áron venni igencsak szépeket:)
szóval hordj fülbevalóót!:))
Figyelj nem kellene nőcisebben öltözködnöd, csak akkor ha te szeretnél. Azért mert most mindenki kának öltözik attól nem kell nekünk is :)
Én is fiúsabb lány voltam, mint te, még 19 éves koromig hasonlóan öltözködtem mint te. De elárulom, h így is bejöttem a fiúknak :)
De ha most már szeretnél kicsit nőiesebb lenni, én azt ajánlom, hogy ne éles váltással, hanem mindig csempéssz bele az öltözködésedbe 1-2 csajosabb holmit.
Pl kezdhetnél ilyen pántos toppal, sima farmerral: [link]
Vagy vegyél egy balett cipőt, vagy most divatos telitalpút.
Nézegesd az ékszereket, egy szép nyaklánc vagy fülbevaló fel tudja dobni a szetteket :)
Mint már írták egy kis spirált kipróbálhatsz, mert kinyitja a tekintetedet, és a körömlakk is jó ötlet :)
Őszre vehetsz egy szép blézert, én is vettem és gyönyörűű :))
Az a lényeg h olyan ruhákat vegyél meg amiben jól érezed magad, és tetszik neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!