Valaki tud pár tippet adni, hogy hogyan legyek nőiesebb?
Kérdező, elképzeltelek és bizony a fiúktól nem sokban különbözhetsz (látásra max melltájon). Sajnos ma a nőies nő 30 év alatt gyakorlatilag kihalt. Én férfi vagyok és egyszerűen nem tudok vonzónak találni egy olyan nőt, aki fiúnak öltözik. Akkor inkább legyen K, sokkal jobb, szexibb.
Nézd, magassarkúból max 4 cm-es sarok bőven elég a hétköznapokra is, de alkalmakra is. Nyáron térdgatya, ősszel meg egy hosszú len nadrág, de pamut is jó. Pólóban meg a nőiesebbeket keresd, pulcsiban vannak nagyon szexisek is nőknek.
A lényeg, hogy tetszél a férfiaknak is és természetesen magadnak is. De szeritnem ez hülyeség, hogy ha magadnak tetszel, akkor a férfiaknak is. Ez hülyeség. A kettőt kell kombinálni. Valaki p*csanadrágot akar rádadni, de neked nem jön be? Akkor legyen combközépig érő vagy térd felett érő. Stb stb.
Arra gondoltam, h ha esetleg a kezdetekkor nem is megy könnyen, de mi lenne, ha kineveznél egy napot a héten, amikor kicsit jobban odafigyelsz?
A hajad kiengedheted (bár ilyen melegben jó a copf:)) húzd ki/göndörítsd be. A fonatok nagyon szépek! Az összefogott hajadból is ki tudsz hozni valami klassz frizurát.
Én fülbevalómániás vagyok!:) Ajánlom a kis bedugósakat, szépek, egyszerűek, nem akadnak vele semmibe, ...:)
A sminked legyen egyszerű (kis korrektor, szempillaspirál, pirosító, szájfény).
Néha bújj bele egy szoknyába vagy egy csinos kisruhába. Szerintem sincs gond a csőnadrág-póló kombóval.:) Jó a tornacipő is, de szerezz be egy szép kis balerinát is (legjobb a fekete), amit bármihez tudsz párosítani.:)
Sok sikert!:)
22/L
11/14 ma 20:06
"Egyszerűen nem tudok vonzónak találni egy olyan nőt, aki fiúnak öltözik."
Ezzel én is így vagyok, de akkor miért ajánlod neki a térdgatyát meg a farmert? Ez talán nőies viselet? Én inkább a szoknyát tartom annak!
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!