Lányok, nők, tetszik nektek ez a férfi karóra? Kort is írjatok kérlek.
Figyelt kérdés
F25 vagyok.2020. dec. 5. 18:38
11/13 anonim 

válasza:

Szerintem ez az óra ötvözi a régi és a modernebb stílust a bőrszíjjal és a kék színű órával. Plusz még az a véleményem, hogy a bőr soha sem fog kimenni a divatból. Nem mindenkinek tetszik a bőrszíj, ha neked tetszik szerintem vedd meg. A szerkezetet nem értek, de nekem olcsónak mondható óráim vannak, van amelyik már 6 éve még van.
10 Tévedsz. Nagyon jó kiegészítő, és ahogy a kérdező is írta csak azért mert drága vagy márkás valami nem biztos higy tetszik, nekem személy szerint nem is lenne rá pénzem, de szerencsére van szép 10 ezerért is. Ahhoz meg már "öreg" vagyok hogy érdekeljen az hogy valakinek nem tetszik az órám mert nem drága 🙂.
39/N
12/13 anonim 

válasza:

25F. Nekem nem tetszik. Nagyon olcsó kínai látszatot kelt. Hiába a bőrszíj, egyből az fordulna meg a fejemben, hogy ez ilyen legyen valami, nesze semmi fogd meg jól. Nyilván nem azt mondom, hogy 200-300-ért kell venni órát, de ez ilyen semmilyen. Nem mondom hogy rossz, mert legalább van valami a kezeden, de egy férfi ha meglát más kezén egy komolyabb darabot, akkor azonnal nagyot nő a szemedben, hogy na ez már igen, van ízlése. Ez nem fog ilyet kiváltani az biztos. Kb ahhoz tudnám hasonlítani, amikor vesz valaki egy Nike cipőt.. igaz valami olcsó gagyit, amin ugyan ott a pipa, de senki észre nem veszi. Ugyanakkor van akin egy normálisabb nike van, mondjuk egy szép Jordan 1, az mindjárt jobban vonzza a tekintetet.
13/13 anonim 

válasza:

Nekem tetszik.
Páromnak is van pár órája
Mindketten óra b**zik vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!