Lányok a ti szemetekbe mennyit dob egy pasi összképén ha van rajta karóra? úgy jobban tetszik vagy mindegy?
Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 12:58
1/12 anonim válasza:
Semmit, észre se veszem az ilyent.
2/12 anonim válasza:
Azért csodát ne várjál egy karóra viselésétől..:D
3/12 anonim válasza:
Mondjuk, ha ilyen régi számológépes karóra az menő vagy olyan, amivel tudod KIT-et hívni!
4/12 anonim válasza:
Mindegy, hacsak nem valami extrém ronda, mert az taszító.
5/12 anonim válasza:
Sajnos, én nem veszem észre. Engem a ffi érdekel, nem gyatyAfelirat, meg márkás óra. Le....
6/12 anonim válasza:
Bevallom, előfordul, hogy észre sem veszem.
Ha viszont, valami olyan van rajta, ami kiböki a szemem, és nem is illik hozzá, azon jót szoktam mosolyogni magamban.
7/12 anonim válasza:
Az összhatás a lényeg. Ha jó felépítésű a pasi, magabasztos fellépésű, ezen kívül stílusosan is öltözködik akkor nyilván megnézi az ember lánya a karórát is. Akár lelombozó is lehet, ha az óra ilyenkor gagyi. Igénytelen pasin viszont lehet akármilyen óra. Max. a pénzvadász csajok látnak benne fantáziát, hogy meghivassák magukat egy pár koktélra, mielőtt lepattintják.
39F.
8/12 anonim válasza:
Mindegy. Úgy is a telóján nézi meg az időt. Ma már csak dísznek van az óra
10/12 Sunshinedoll válasza:
Én azt vettem észre, hogy a nők lesz-rják az ilyesmit, akik ügyet csinálnak a karórából, azok pont a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!