Lányok, nők, tetszik nektek ez a férfi karóra? Kort is írjatok kérlek.

Elájulva nem vagyok tőle, de nem rossz. Sokkal férfiasabb, mint az olcsó, gagyi okosórák.
37N

"Sokkal férfiasabb, mint az olcsó, gagyi okosórák."
Drága okosórából is van olyan aminek tök gagyi a külseje, közbe az árából már majdnem Doxa órát veszel.

Én írtam a casio-t. Dolgoztam óra boltban, ezeket a kínai órákat 1 év után mindenki hordta javításra. Casio-t konkrétan NULLÁT.
Az órásunk szerint gyalázatosan gagyi szerkezet van mindegyikben.
Csak jót akarok NEKED.

Nem tudom miért a nők véleményét kéred ki. Hidd el, kevés nő ért az órákhoz, meg kevés nőt érdekel. Akit meg érdekel is, az javarészt csak azt nézi, hogy drága legyen. Aki tényleg szereti az órákat, ért hozzá és nő, abból elég kevés van.
Mint férfi mondom neked... Ne a nőknek akarj tetszelegni az óráddal. Magadnak. Amúgyis, hidd el több férfi fogja megnézni mi van a kezeden, mint amennyi nő. Nőket általában nem mozgatja ez az óra dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!