Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen benyomást kelt bennetek...

Girlll3 kérdése:

Milyen benyomást kelt bennetek az, ha valaki csak pasztel színeket hord?

Figyelt kérdés
Pl púderrózsaszínt, világos szürkét, világos kéket, esetleg bordót, ritkán pirosat? De alapjáraton inkább a pasztelleket hordja.

2020. dec. 3. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
#10 értem. én nem szoktam messzemenő következtetéseket levonni kizárólag a ruhák stílusa/színe alapján. az általános ápoltság sokkal többet mond el az emberről
2020. dec. 3. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem aszerint ítélem meg az embereket, hogy mit viselnek.

Az öltözködés is fontos része lehet az egyéni önkifejezésnek, az egyéniség reprezentálásának, de ki vagyok én, hogy önkényese, sztereotip karakterek alapján rásüssem az illetőre, hogy szerintem milyen lehet, mert mindez lényegtelen és alaptalan egyszerre.

Csak a legfelszínesebb divatmajmok, meg a wannabe pózerek viselnek csak azért bizonyos ruhadarabokat, hogy az emberekkel “nagyon elhitessenek” bizonyos dolgokat magukkal kapcsolatban.

Szinte csak pasztell színeket viselsz? Gondolom azért, mert ezeket szereted, és ez tetszik neked. Pont. Nem kell túlgondolni.

Ha van az általad preferált színvilágnak egy konkrét jelentése számodra, azt előbb-utóbb úgyis megosztod azzal, akit ez érdekel.

Attól még az ember nem feltétlenül infantilis, szende kislányka, ezeket a színeket is lehet nagyon elegánsan és nőiesen is viselni, ha ez illik a színtípusodhoz és a stílusodhoz. Minden ehhez hasonló “pszichológiai” klisé ALAPTALAN BAROMSÁG!

Pl. “Ha a kék a kedvenc színed, akkor rideg vagy és zárkózott”, “Ha az élénk, feltűnő színeket szereted, akkor egocentikus és nárcisztikus vagy”, “Ha mindig feketében jársz, akkor 100%, hogy depressziós vagy”.

Nem minden pasztell színbe öltöző ember képzeli magát cukiskodó kislánynak, ahogyan egy bőrdzsekiben feszítő alteros ember sem huligán a legtöbb esetben.

2020. dec. 3. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Én is ilyesmi pasztel színeket szoktam hordani meg fehéret és feketét és mégis színes egyéniségnek tartanak. Ez csak a sajátos ízlés kérdése.
2020. dec. 4. 02:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyet, nem nagyon figyelem, hogy ki hogy öltözik.

Olyanok öltözékét szoktam megnézni, akiknek hasonlít a stílusa az enyémre - tehát alternatívabb vonalon mozognak -, mert tök jó ötleteket lehet kapni mástól, de ennyi.

Ha valaki szimpla póló-farmer kombóban mászkál, akkor aztán nekem full mindegy, hogy az púderrózsaszín vagy éppen fekete, valószínűleg 5 perccel azután, hogy találkoztunk már nem is fogok emlékezni rá, hogy mi volt rajta.

2020. dec. 4. 13:51
 15/17 Metionin ***** válasza:
Semmilyet, gondolom azt szereti.
2020. dec. 4. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom túl, ha valakinek ez a stílusa, ez tetszik, akkor hordja. Talán lehet arra gondolnék, hogy kicsit félénkebb az illető, de ez nem általánosítás. Lehet, hogy közé nincs ahhoz amit gondolok. De nem ruha alapján ítélkezem.
2020. dec. 5. 08:40
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Én is ezeket hordom, derékig érő egyenes világosszőke hajam, világoskék szemem és barnítókrémet, használok, ezáltal a pasztell és a piros is jól áll. A szőke hajhoz egyébként is nagyon jól megy a piros. Egyébként pont ilyen a hajszínem és bőrszínem mint a lánynak, hasonlítok is rá: [link]
2020. dec. 15. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!