Milyen benyomást kelt bennetek egy olyan felnőtt, akinek pattanásos az arca?
Bennem rossz benyomást kelt. Elég gusztustalan. Plusz nem szeretek rácsodálkozni, mert akkor feltétlen kijön rajtam is egy kettő :/
Plusz én még nem sok olyat láttam, hogy jól öltözött legyen és pattanásos. Jó most arra célzok, akinek az egész arca tiszta eleven piros pöttyös, nem arra, hogy egy kettő van pl. az állán vagy valami.
Mintha magamról olvasnék.:( imádok csinosan öltözködni,sportolok,szeretek igényes lenni az utolsó hajszálamra is,az arcom meg minden egyes igyekezetem ellenére egy bányarém.Csúnya foltok borítják az egészet,hegek,tényleg extrémen bűnronda.Egyik barátnőm sajnos ugyenezzel küzd.Gyönyörű szép arcra,igényes,de az arcbőre nem akar javulni.
Ha látok ilyen bőrű nőt vagy férfit,ezért nem is jut eszembe elítélni vagy megjegyzést tenni rá.Sőt...mélységesen együttérzek vele,és rögtön arra gondolok,hogy neki is mennyire elveheti az önbizalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!