Mi a véleményetek egy ilyen szettről? (Huszonéves srác)
Kabát: [link]
Kabát alatt:
Nadrág:
Cipő:
Tudom, hogy a kabát és a nadrág inkább elegánsabb és jobban passzol középkorú férfiakhoz talán, a cipő (konkrétan ez a modell) és az alsó kabát meg lazább és fiatalosabb, így elvileg nem illenek össze... De nekem tetszene.
Viszont kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!
Bácsin😂
Uh, nehari, az a pulcsi nekem borzalmas
Hát ez a pulcsi ez katasztrófa önmagában véve is (terepminta rég nem menő), de a szövetnadrág + szövetkabát szetthez, ami amúgy egy elegáns valami, ez a pulcsi oltárira nem passzol. Két full eltérő stílust ötvözöl.
És ugyan ez a véleményem a cipőről is. Magához a szövetkabát + szövetnadrág szetthez hatalmas NEM. Egy túrabakancs... Ilyen nadrághoz + kabáthoz valami elegánsabb bakancs (Chelsea boots?), vagy bőrcipő, vagy valami hasonló dukál.
Szóval döntsd el, vagy elegáns leszel, vagy ilyen túrázó, kicsit sportosabb stílusban nyomod. A kettőt ne keverd. Szerintem maradj az előbbinél.
Az a pulóver borzasztó. Olyat csak a kutya alá.
A kabát szerintem túl egyszerű és jellegtelen olyan, mint egy zsák. Én inkább valami ilyesmit keresnék:
A bakancs szódával elmegy. Tényleg nem az igazi, de bőven választhattál volna rosszabbul is. Egy chukka jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!