Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok így blúzba, szoknyáb...

Szoktatok így blúzba, szoknyába öltözni?

Figyelt kérdés

Ti szoktatok felvenni fehér blúzt - fekete szoknyát csak úgy estékre, kávézókba, bulikba, találkozókra?

Több lány ismerősömnél is láttam, hogy ők igen, de nekem ez olyan fura, ünneplős. Aki fel szokta venni, miért pont azt választja?

19/L

2020. nov. 25. 14:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%
Hahó, ti hol éltek? Nem lehet beülni egy kávézóba.
2020. nov. 26. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
Ja, azt a kávézó címét el is kérném, mivel én is szívesen beülnék már valahova:(
2020. nov. 26. 19:16
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Blúz és szoknya lehet. De a fekete és fehér "iskolai ünneplő" számomra taszító.

Akkor már inkább egy halvány rózsaszín+ sötét kék, vagy bézs, vagy bordó felső, vagy a szebb rozsdabarna, szürke alsók.

Bocsi a fekete fehér max pingvin, nem elegáns, maximum nagyon egyszerű...

2020. nov. 26. 21:06
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

9.

Láttál már női matrózt?

Talán ez a gond, mert férfi egyenruha van rajta, ezért nézték a többiek.

2020. nov. 27. 08:10
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Nem sűrűn, de ha a munkahelyemen valamilyen konferencia van, vagy állásbörzét tartunk, akkor a klasszikus ünneplős stílusban vagyok. Persze nem matrózblúz, hanem valami csinos fehér, esetleg valamilyen apró mintával.
2020. nov. 27. 17:16
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Igen, csak mostanában sajna nincs hova kiöltözni

Pedig van több fehér blúzom is, meg másmilyen színben is

2020. dec. 1. 18:35
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

14.

Láttál már évnyitót/évzárót? Az összes lányon matrózblúz van. Sima fehér ing is létezik férfiaknak és nőknek is. Utóbbit blúznak hívják.

2020. dec. 3. 18:03
 18/19 anonim ***** válasza:
69%

A szoknya az oké, matrózblúzt például soha sem venném fel, nálunk iskolába kötelező volt, kivéve szalagtűzőn és ballagáson, arra egyenruhát csináltattunk világoskék blúzzal.

Csak úgy a mindennapokba felszoktam öltözködni elegánsan, szoknya, harisnya, blúz esetleg, de színest fehéret nem.

2020. dec. 5. 15:14
 19/19 anonim ***** válasza:
én irodában dolgozom ahol kötelező a fehér blúz, testszínű hari és fekete térdig érő szoknya. nov végén jött egy új csaj hozzánk, merész volt és nálam fiatalabb aki nadrágban jelent meg, haza is küldték.nekem nem gond ez a kötelező szoknya, mert úgy gondolom hogy mivel nő vagyok a szoknya az ideális öltözék, a legnőiesebb ruhadarab, egy nő járjon szoknyába.mondjuk én mindig is szerettem megélni a nőiességemet, szeretek nő lenni. tehát a kérdésre válaszolva munka után ha megyek valahova akkor is szoknya van rajtam.
2021. jan. 2. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!