Szoktatok így blúzba, szoknyába öltözni?
Ti szoktatok felvenni fehér blúzt - fekete szoknyát csak úgy estékre, kávézókba, bulikba, találkozókra?
Több lány ismerősömnél is láttam, hogy ők igen, de nekem ez olyan fura, ünneplős. Aki fel szokta venni, miért pont azt választja?
19/L
Blúz és szoknya lehet. De a fekete és fehér "iskolai ünneplő" számomra taszító.
Akkor már inkább egy halvány rózsaszín+ sötét kék, vagy bézs, vagy bordó felső, vagy a szebb rozsdabarna, szürke alsók.
Bocsi a fekete fehér max pingvin, nem elegáns, maximum nagyon egyszerű...
9.
Láttál már női matrózt?
Talán ez a gond, mert férfi egyenruha van rajta, ezért nézték a többiek.
Igen, csak mostanában sajna nincs hova kiöltözni
Pedig van több fehér blúzom is, meg másmilyen színben is
14.
Láttál már évnyitót/évzárót? Az összes lányon matrózblúz van. Sima fehér ing is létezik férfiaknak és nőknek is. Utóbbit blúznak hívják.
A szoknya az oké, matrózblúzt például soha sem venném fel, nálunk iskolába kötelező volt, kivéve szalagtűzőn és ballagáson, arra egyenruhát csináltattunk világoskék blúzzal.
Csak úgy a mindennapokba felszoktam öltözködni elegánsan, szoknya, harisnya, blúz esetleg, de színest fehéret nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!