Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nők miért nyúlnak le mindent...

A nők miért nyúlnak le mindent a férfiak ruhatárából?

Figyelt kérdés
Kezdjük azzal hogy eleve a farmernadrágot is férfiak számára találták ki. Szépen lenyúlták a különböző szintén férfiaknak tervezett kabátokat is (bőrkabát, farmerkabát, stb), aztán már elkezdtek tipikusan férfias ingeket (kockás ing, alkalmi fehér ing) is egyre gyakrabban hordani. Mostanra aztán már a férfias kiegészítőket pl. baseball sapka, karóra is teljesen lenyúlták. Mit hagytam még ki? Ezek szerint a férfiaknak is magassarkút és szoknyát kellene felvenni?
2020. nov. 21. 11:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja igen a sportcipőket kihagytam
2020. nov. 21. 11:32
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

A magassarkú eredetileg uniszex viselet volt.

[link]

[link]

[link]

Egyébként meg elég sok fiú lenyúlják a rácuppanós (skinny, super skinny) nadrágokat a lányoktól.

2020. nov. 21. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Mert változik a világ,változik a divat.Nem értem miért fáj ez neked?
2020. nov. 21. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

A magas sarkú férfi ruhadarab volt, a sarok megkönnyítette a kengyelben történő harcot, bonyolultabb manőverezést.

A magas sarok persze átrendezi a vádli és a fenék izmainak állását, így vált divatossá, mind nők mind férfiak részére.

A szoknya az egyik legősibb ruhadarab és szintén uniszex.

Sarong, a tóga, azok a kis szoknyák amikbe az egyiptomiak tolták, kimonó, kilt, vagy az a maxiruha amiben Jézus és kortársai voltak.

A nadrág szintén a lovaglás miatt volt fontos, ha pl megnézed a mongol népviseletet, ott nemtől függetlenül praktikusabb nadrágban járni.

Az, hogy mi számít nőiesnek vagy férfiasnak abszolúte kultúrkör és divat kérdése, de a praktikum felülírja ezt.

2020. nov. 21. 13:10
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Csakhogy nem a múltban élünk. Járjatok akkor lóháton.
2020. nov. 21. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:

5, praktikumról is volt szó.

A szoknya előállítása egyszerűbb és olcsóbb volt, de mára már a nadrág is egyszerűen megoldható.

2020. nov. 21. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Láttom megint unatkozol harisnyás 😅
2020. nov. 21. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Lenyúlhatják felőlem, csak az itt jelenlévő igazi nyáron csak is vádligatyát viselő igazi féfiak őket is sértegessék úgy mint azokat a pasikat akik épp a nőiruhatárból válogatnak!

Egyenjogúság! Mint tudjuk, ezalatt azt értjük,hogy mindkét nemnek kijár a jóból,rosszból.

Vagy tán tévedek..?

2020. nov. 21. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Én továbbra is azt vallom, hogy sok nő nagyon vonzó tud lenni a kockás, -vagy fehér (férfi)ingben :) De ez persze ízlés dolga.
2020. nov. 21. 23:26
 10/10 anonim ***** válasza:
18%

Ez így van,ízlés dolga.

Én speciel rohannék egy férfi ruhás nő elől mert azt nem tartom szexinek ami azokra emlékeztet akiktől undorodok.

2020. nov. 22. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!