Ahol jelenleg élek majdnem mindenki ehez hasonló dzsekit hord, szerintetek nem fura?
Figyelt kérdés
Titwket nem zavarna?2020. nov. 21. 07:43
2/10 anonim válasza:
Nem zavarna. Biztos meleg, kényelmes. Ne divatoljunk már.
3/10 Noren1989 válasza:
Engem nem zavarna, szövetkabàtos frici vagyok.
4/10 anonim válasza:
Miért érdekelne, hogy random idegen emberek körülöttem milyen ruhákban mászkálnak? Fel se tűnik, tökre leszarom.
5/10 A kérdező kommentje:
Szoval akkor ne foglalkozzak vele? De eskuszom gyerekeken, időseken, arabokon látok ehez hasonlo dzsekit. És ha kimegyek az utcara mimden 3 4 emberen ilyen van
2020. nov. 21. 11:22
6/10 Noren1989 válasza:
Idegesít, feszélyezve érzed magad?
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem csak én vagyok igy vele
2020. nov. 21. 12:08
8/10 anonim válasza:
Felénk is sokan hordanak ilyet, Könnyű és jó meleg kabát. Kinézetre nem tetszik, utcára nem venném fel de kiránduláshoz nagyon szeretem.
9/10 anonim válasza:
Én nem tudom pontosan melyik dzsekire gondoltál, mert többfélét is kiadott, de engem nem érdekel, hogy mások hogyan öltöznek. Téged miért?
10/10 anonim válasza:
Ez kajak tényleg meleg? Nagyon vékonynak tűnik képről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!