Hasonló helyzet bárkinél előfordult vagy jelenleg át él ilyet?
Nos hosszú a történet de megpróbálom rövidre fogni. A lényeg hogy nincsenek barátaim nagyon,sőt emberek se akik megértenének így a szociális életem teljes katasztrófa. Interneten és személyes kontakt létrehozás terén egyaránt. A lényeg hogy már jó pár éve tart ez az állapot de mindenhol. Alárendelt és/vagy kihasználható szerepet kapok minden "barátom" életében és így mondanom sem kell hogy amikor tényleg szükségem lenne bármelyikükre senkire nem számíthatok közülük. Ami elszomorító de nagyon :(
Nem rég a munkámat is elvesztettem és semmi támogatást nem kapok csak azt hogy "és most hogyan tovább?" Kérdéseket pedig eléggé sokszor kitartottam mellettük,támogattam és ha úgy volt vigasztaltam őket. Erre semmit nem kapok vissza. Én értem hogy van az életnek és gy lefolyása de tényleg ilyen rossznak kell lennie q jóindulatú emberekkel szemben? 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!