Tetszenek ezek a ruhák? Elsősorban lányok véleményét várom, hogy tetszene-e ha egy pasi esetleg ilyeneket is hord, de természetesen mindenki véleményét szívesen fogadom.
2010. aug. 10. 19:21
31/47 anonim válasza:
A 2. nem annyira tetszik, a többi nagyon-nagyon jó!
32/47 anonim válasza:
figyu, sztem is jók ezt már leírtam.
Ugyanilyet nem fogsz találni..Csak nagyon hasonlót.Nekem elhiheted:D Mindig neten nézem ki a cuccaim, megyek szépen vásárolni és kutatok a hasonlók után.
Zarába probálkozhatsz meg ilyesmikbe. Biztos találsz hasonlót.
33/47 anonim válasza:
huhú de még mennyire tetszenek. ha egy helyes, jó testű és jófej pasi tartozik hozzá, akkor biztosan azonnal ráugranék :D
34/47 anonim válasza:
fuhh, nagyon szexisek. *.* bár az utoldó nem nagyon tetszik, de egyébként mindegyik nagyoon. *.* kjáááh.
35/47 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek, a 3. különösen áááh *.*
18/L
36/47 anonim válasza:
Hát figyelj én fiu vagyok,de ezek vmi ki.b.a.sz.o.tt k.u.r.v.a nagyok.Hol leht ezeket kapni és mennyiér?
37/47 anonim válasza:
Aki ilyeneket hord, arról az jut eszembe, hogy túl sokat törődik önmagával, túl sokat küzd azért, hogy jól nézzen ki. Ez sokszor megrémíti az embereket. Szerintem egy normális farmer, egy póló és egy bakancs (nem ilyen acélbetétes k*rva nagy izé) sokkal szexibb tud lenni.
38/47 anonim válasza:
Ha a személyiséged is ilyen, és nem csak divatolásból hordod, akkor bejön! :D
39/47 anonim válasza:
jók nagyon!! csak tudni kell hordani is ezeket a ruhákat. (:
40/47 anonim válasza:
Nekem tetszenek, kivéve az utolsó.Az már szertintem is b*zis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!