Tetszenek ezek a ruhák? Elsősorban lányok véleményét várom, hogy tetszene-e ha egy pasi esetleg ilyeneket is hord, de természetesen mindenki véleményét szívesen fogadom.
2010. aug. 10. 19:21
11/47 anonim válasza:
Egy-kettő nem olyan rossz, de nem annyira az esetem. Az utolsó a legrosszabb.
20/L
13/47 anonim válasza:
Imádom. XP Bár az utolsó az már nem tetszik. Az 1. és a 3. a legjobb. ^^
15/L
14/47 anonim válasza:
nagyon jóók.:D legalább nem tömegcucc.:)
divatos és férfias.
15/47 anonim válasza:
huu sztem nagyon jok:) az utolso is. de azért ehéz elég jo felsőtest kell :) 16l
16/47 anonim válasza:
minden képen amin van nadrág az bejön :D
az a kabát vagy pulcsi vagy nem is tom minek mondjam az 5ös képen az is jó de az a pöttyös ami alatta van az gáz a 3as képen lévő pulcsi is jó de a többi elég gázos sztem
17/ L
18/47 anonim válasza:
IGEN!!!
Ezt nevezik stílusnak, köszönöm. <3
18/L
19/47 anonim válasza:
Ezeknek a ruháknak a többségét Magyarországon szerintem nagyon nehezen tudod beszerezni és nem olcsó. Nálunk én ilyen ruhákat még nem láttam, de Anglia tele van ilyen göncökkel, szóval szerintem netes úton tudsz rendelni. Körülbelül 10ezer forint körül mozognak kint ezek a ruhák.
20/47 anonim válasza:
Naaagyon ízléses és jól megválogatott! De mellé persze férfias karakter kell. Az én mániámból kiindulva egy borostás hapsira ráugranék, ha így öltözne. Szerintem nem b.zis, egy ruha attól lesz olyan, ahogyan hordják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!