Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszenek ezek a ruhák?...

Tetszenek ezek a ruhák? Elsősorban lányok véleményét várom, hogy tetszene-e ha egy pasi esetleg ilyeneket is hord, de természetesen mindenki véleményét szívesen fogadom.

Figyelt kérdés

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

7.

[link]

8.

[link]

2010. aug. 10. 19:21
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon csinos, igyekszem így öltözetni a párom. egyedül az utolsó rémes azzal a nyakkivágással, az tényleg b&zis, de a többi nagyon jó. 20/L
2010. aug. 10. 20:20
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
áááá nagyon tetszenek:D egyébként ha angol cuccok néhány igényesebb angol turkálóba benézhetsz hátha találsz hasonlót..ki tudja lehet megtalálod ott őket
2010. aug. 10. 20:25
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Direkt linkeltél majdnem egyforma szabású ruhákat? Mert a legtöbbnek egyforma a szabása, de ettől függetlenül nekem nagyon bejön. ;) Jó lenne, ha több pasi flangálna az utcán ilyenekben. ^^ :D
2010. aug. 10. 20:34
 24/47 A kérdező kommentje:
direkt linkeltem ilyen karcsúsított dolgokat -szerintem ezek azok- mert magas vagyok, a csípőm kicsi, vállam és mellkasom viszont van.
2010. aug. 10. 20:38
 25/47 A kérdező kommentje:
amúgy egyik pulóver az H&M-es, a többi viszont e-bay-es. lehetséges, hogy az ilyesmi lesz az őszi-téli divat? mert sok kínai oldalon van fenn. -én ebből arra következtetek, hogy most fognak bejönni az ilyesféle cuccok-
2010. aug. 10. 20:40
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Na ez egy jó ízlés. Nekem legalábbis nagyon tetszik ez a sportosan elegáns stílus. :) Nekem az utolsó póló is tetszik, de ahhoz elengedhetetlen szerintem, hogy jó tested legyen. :)
2010. aug. 10. 20:54
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Hogy most fognak e bejönni? Nem tudom, mert én már tavaly, sőt már 2007-ben is láttam ugyanilyeneket, persze külföldön, de az lehet, hogy nálunk majd most fog elterjedni. Hozzánk minden akkor érkezik már meg, mikor külföldön már agyonrágott csontnak számít.
2010. aug. 10. 20:59
 28/47 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, ha nem tartod tolakodásnak kérdeznék tőled egy-két dolgot ezekkel kapcsolatban. ha küldenél -én nem tudok neked- privit és kérdezhetnék, persze csak röviden akkor nagyon hálás lennék érte. Köszi
2010. aug. 10. 21:12
 29/47 A kérdező kommentje:
nekem ezek a cuccok újak, elhiszem neked, hogy már régebbiek, de én még sehol sem találkoztam velük. Még ha 2007-es lenne, az sem érdekelne, nagyon szívesen hordanám őket, mert nagyon-nagyon-nagyon tetszenek. Lassan kezdek a nyomukra bukkanni, meglepődve láttam, hogy a 6-7-es ruhák 2009-es modellek. :O de akkor miért nem lehet kapni sehol sem???
2010. aug. 10. 21:16
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Hűha. Imádom, ha egy pasi ilyen ruhákat hord. (Csak sajnos kevés van belőlük...) Stílusos és ízléses, egyáltalán nem b*zis. Én biztosan megnéznélek, hogy ejha, de jól öltözik ez a srác. :)

Csak bátran vegyél ilyen ruhákat!

21L

2010. aug. 10. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!