Gumicsizma csak szerintem borzasztó idegesítő és kényelmetlen vagy mások is így vannak vele?
Már évek óta divat úgy gondoltam most már végre beruházok egyre mert a kisfiam miatt amúgyis sokat mászkálok kint a parkban és ilyen nyálkás ronda időben nem olyan jó dolog minden este a sarat meg koszt vakarni le a bőr csizmáról
De egy délutánt is alig bírtam ki benne, kényelmetlen és nagyon zavar h nem szellőzik..., nehezebb benne mozogni, stb.
Annyi mindenkin látom h szinte ősztől-tavaszig ezt hordja, őnekik csak annyi h jobb márkát vettek (én is láttam h van 30 ezerért is - de tényleg lenne különbség) vagy őket nem zavarja?
Én se szeretem, tényleg nem túl áramvonalas, és beleizzad a lábad, utána meg fázik.
Lehet, hogy a bélelt, drágább gumicsizma más, olyanom nem volt még nekem sem. Viszont én nem is hordom állandóan, csak tényleg ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!