Miért irigykednek az emberek az Audis kabátomra? (képes!)
Szerintem semmi lenyűgöző nincs benne, legalább is hétköznapi kabátnak tűnik nekem.
Állandóan leszólítanak akár boltban, akár egyéb helyeken, iskolában, hogy hol szereztem ezt a vagány kabátot. Pedig szerintem egy hamisítvány, mert egy félszemű kínai akarta rám sózni ötezerért, és én 3000-re lealkudtam. És ha ezt elmesélem ezeknek a kíváncsi embereknek, csak nevetnek egy jót, mert azt hiszik, hogy eredeti példány a kabátom.
Nagyon szeretem télen, most jön a szezonja, jó hőszigetelő bélelésű és tökéletes a hideg napok ellen.
Ennyire ritka ez a fajta kabát és már szinte egyedinek mondható?

El nem tudom képzelni, hogy bárki odalépne érdeklődni egy ilyen kabát után.
Szerintem a kérdés kamu.
Ezek szerint itt is sokan irigykednek. :-)
Márpedig ez így volt, már érdeklődtek a kabátom iránt és nem értem, hogy miért kételkedtek efelől.

Az hogy valaki megkérdezi honnan van nem egyenlő azzal, hogy irigy. Ha megkérdezem, hogy honnan van a gatyád lehet csak tetszik a fazon és régóta keresek hasonlót.
Ne keverd a szezont a fazonnal...
Akkor irigy valaki, ha azt mondja "bezzeg neked miért van ilyen jó/nekem miért csak ennyi jutott/meg se érdemled/rajtam jobban állna" és hasonlók.

Szabadkán vettem egy kínai árustól, talán probléma, hogy ilyen helyen vásárolok?
Egyébként igen, hamisítvány szerintem is, de ettől függetlenül hideg napokra tökéletesen funkcionál. Persze ha valaki nem a New Yorkerből, meg a Bershkából veszi a ruhákat, mindjárt falusi paraszt?
Büszkén viselem, mert tudom, hogy nem hétköznapi. És azt is tudom, hogy a megosztó vélemények nem fognak befolyásolni, a Ti szmog városotokba meg úgyse fogok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!