Irigykednem rám az emberek, mit tehetnék?

Én is a pozitív megerősítés elvet hasznosítom:
Dicsérd meg őket. Dicsérd meg, hogy szép a haja, a szeme, a ruhája, a kisugárzása.:)
Ha ők téged maguk fölé helyeznek, és te őket odaemeled magad mellé, akkor nincs féltékenykedes.
Ez még mindig 3 perc alatt esik le a legtöbb embernek, de sose késő):

Hidd el, én is ugyanebben a helyzetben voltam, csak még általános iskolában.
Mellette eminens tanuló is, így a kortársaim ezt nem nagyon tudták lenyelni, és állandóan lekezeltek, kiközösítettek. Minimálisan sem akartak megismerni, mert azt gondolták, hogy úgy is tudnak rólam mindent, hogy az életben nem szóltam hozzájuk egy szót sem.
Gimiben már hála Istennek a “saját fajtámmal” jártam, ami alatt természetesen nem csak az anyagiakat értem, és mindenki normálisan viselkedett velem.
Azzal, hogy az utcán megbámulnak random emberek, nem kell törődni, vagy csak örülni kell neki, mert látszik rajtad, hogy nem vagy szürke kisegér, és fel mered vállalni a stílusodat.
Gondolj bele, még fél év, leteszed az érettségit, és soha az életben nem fogsz találkozni ezekkel a rosszéletű senkiházikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!