Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ennyire nem szeretik az...

Ennyire nem szeretik az emberek a harisnyát, harisnyanadrágot? Egyszerűen úgy látom hogy teljesen el tűnik a boltokból?!

Figyelt kérdés
Tegnap kb 6 boltban és 4 piaci árusnál álltam meg hogy vegyek vastag kötött téli harisnyát, de szinte egynél sem volt. Csak ez a úgy nevezett "leggingszes" lábfej nélküli. Kicsit csodálkoztam is, de hát ez van.

2020. nov. 13. 08:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem pont azért tűnik el, mert vásárolják.
2020. dec. 28. 12:37
 12/14 anonim ***** válasza:
én sok helyen látok harinacit és veszek is mert gyakran kilyukadnak a lábfejemnél. minden nap fekete szoknyát és fehér blúzt kell viseljek a munkahely miatt.úgy vagyok vele hogy egyetértek mert nőies csinos viszont kényelmetlen is de nő létemre szerintem ennyit ki kell tudni bírni még ha szenvedek is sokszor.
2021. jan. 11. 16:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább arról van szó, h sokan inkább megrendelik online. Én legalábbis már jópár éve így szoktam, sokkal egyszerűbb, nagyobb a választék, minden ott van egy helyen (pl különböző márkák). Vannak leírások, vélemények, értékelések stb. Arról meg nem is beszélve, h valamennyivel azért olcsóbb is. Szóval szerintem ez lehet a dolog mögött, nem pedig az, h kezd kikopni a harisnya a ruhatárakból. 32/N
2021. okt. 22. 00:30
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as!Te honnét rendeled a harisnyáidat, vagy honnét érdemes rendelni? Köszi
2021. okt. 22. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!