Hol vegyek nagyméretű harisnyanadrágot?
Budapesten keresek, sokdeneset vagy téli harisnyát.
Szoktam venni Deichmannban, nekik van egy szuper alakformáló harisnyájuk, magas a dereka, szépen összetart, stb, de az csak 40 denes, vastagabbat nem láttam.
Téli harisnyát régebben a Müllerben vettem, viszont annak a derékrésze nem jó kialakítású, nem ér elég magasra, le is pöndörödik.
Szóval további tippeknek örülnék. :) Néztem webáruházakat is (bár az most nem ideális, hamar kéne), de sok helyen nagyra vannak azzal, hogy hú, van 5-ös harisnyájuk. Egyrészt az nem olyan kiugró szerintem, másrészt meg csomószor nem egyértelmű ez a fajta méretezés, jobban örülnék olyan helynek, ahol európai méretezés van.
1, köszi, megnézem. Az a baj, hogy én baromi magas is vagyok (180+), emiatt sokszor a derékrésszel vagyok bajban. Lehet igazából csak ez a baj a mülleressel is :D
De megnézem a rossmannt, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!