A magyar nők combfix harisnyát viselnek vagy inkább harisnyanadragot?
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 15:28
1/14 anonim válasza:
Nem nemzetiségtől függ, hogy ki mit szeret hordani.
3/14 anonim válasza:
Sok csajt láttam vetkőzni/öltözni, jópárat vetkőztettem.
A 20-30 éves korosztály 99%ban harisnyanadrág párti, alkalomhoz esetleg combfix. Felette 5-10% combfixet hord, elég rendszeresen.
4/14 anonim válasza:
Szerintem is inkább harisnyanadrágot húznak a Nők.
5/14 anonim válasza:
Attól függ. A munkahelyen előírás a harisnya. Igy télen harisnyanadrág, a többi időben inkább combfix.
6/14 anonim válasza:
Hol ez a munkahely? Nincs felvétel pasiknak? :D
7/14 anonim válasza:
Támogatom azt az elképzelést, hogy a magyar nők többsége inkáb harisnyanadrág párti! Én csak az asszony szokásait figyelve, inkább húz harisnyanadrágot a hétköznapok során, mint combfix harisnyát. Árban nagy különbség van a kettő között ahhoz, hogy két-három naponta újat kelljen venni.
8/14 anonim válasza:
Mondjuk harisnyanadrágban is van minőségibb, ami sokat kibír...
9/14 anonim válasza:
6-os! van felvétel. Ha megfelelsz tied a meló!
10/14 anonim válasza:
Én combfixet szeretek hordni, számomra az kényelmesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!