A farmer nadrágjaim hamar kinyúlnak,eltűnik róluk a gumirész,deréknál dupla méretűek lesznek,mi lehet ennek az oka?
Az,hogy strecs farmert hordasz gondolom ami ugye az elasztántol nyulik ezeket nemis lehet igazi farmernek nevezni műanyag az egész ami kitágul pláne ha magas hő fokon mosodd de simán a hordástol is ki tud nyúlni.
Megoldás hordj normális farmer anyagú farmert az nem tágul igaz nem is annyira kényelmes mert nem nyúlik
"Túl magas hőfokon mosod" 30 fokon mosom,nem hiszem,hogy ez magas lenne.
Nem túl jó a minősége,én is erre gyanakszom,eddig Pepco,Kikben vettem, pár ezer forintért,de most már kifizetnék például a New Yorkeres,C Und A-s 5000et is,ha ennek a gumija nem nyúlna ki olyan gyorsan,mert jobb minőségű.Ha ezen múlik a dolog.
Én is 30 fokon mosok és nekem inkább összemennek a farmerek a mosásban. Mosás után mindig tök jól passzolnak, jól érzem magam bennük. De nem végére csak úgy lóg rajtam.
Kikben alsóneműket szoktam venni. Egyedül ott van olyan fazon, amit szeretek. Szerintem a minősége, ára is rendben van. Farmert még nem vettem ott.
Én vagy 6 éve vettem super skinny farmereket a newyorkerben darabját 11 ezer forintért.
Mondanom sem kell hogy drágáltam is de ennyi pénzért minőséget kaptam.
Még ma is tartja magát, semmit nem nyúllott.
Néha érdemes minőséget venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!