Mi a kedvenc farmernadrág típusotok, és miért?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 19:52
1/15 Metionin válasza:
Normál derekú, skinny, sztreccses, fekete. Mert kényelmes, kiemeli az izmos lábam és nem csúszik le a dereka mint a csípőgatyáké.
2/15 anonim válasza:
Magasdereku mivel rövidek a labaim (és hat alacsony is vagyok) és ez a tipus áll a legjobban mindenkeppen skinny a favorit mert attól meg hogy rovid a labam szép plusz a feneket is jobban kemeli a skinny nadrág főleg ha jó a zsebek varrasa
3/15 anonim válasza:
Magas derekú skinny, mert szerintem mindenkinek jól áll, és szépen kiemeli az alakot. Viszont mivel magas vagyok, azokat szeretem, ahol a hosszból is többféle méret van (pl 28, 30, 32). Alacsony derekút már nem is tudok felhúzni, kényelmetlenül érzem benne magam. :D
4/15 anonim válasza:
Fekete, mert kb. az összes felsőm az, és utálom, ha bármi kettévágja az alakomat. Érjen fel a derekamig és legyen skinny, esetleg enyhe bootcut fazonú, de a többi részen kövesse a test vonalát.
5/15 anonim válasza:
Én imádom az ilyen skinny szabású 3/4 vagy 7/8-os fekete farmereket: *.*
6/15 anonim válasza:
nekem a mom-jeans-ek a kedvenceim, olyan stíluságon mozgok, ahol ezek a nadrágok alapdarabok. kényelmesek, nem túl szorosak és sok embernek (szinte mindenkinek) jól állnak.
7/15 anonim válasza:
Super skinny típus.
Rugalmas, nyúllik és ezáltal kényelmes.
F.
8/15 anonim válasza:
Fekete és kék super skinny a kedvencem. :) Jól áll, fiatalos és vagány is. És a csajoknak is bejön nagyrészt.
9/15 anonim válasza:
Mom jeans-ek leginkabb feketeben
10/15 anonim válasza:
Magasderekú straight, világoskék vagy sötétkék.
Csizmaszárra is rá tudom húzni, vagy nyáron felhajtani tornacipőhöz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!