Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a kedvenc farmernadrág...

Mi a kedvenc farmernadrág típusotok, és miért?

Figyelt kérdés

2020. okt. 25. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Magasderekú, skinny típus. Semmiképpen sem bokakilógatós fajták, mert fázós vagyok. Amúgy van zöld, fekete, farmerkék meg rózsaszín. *-*
2020. okt. 26. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Magas és egyben gumis derekú. Tapadós pólóim nem nyomja ki a gomb, meg a slicc nem kell fel-le huzigálni és attól se kell tartsak, hogy lecsúzik. Azért szeretem, hogy magas mert védi a vesémet és picit leszorítja a hasamat.

Természetesen a testre simuló fazont szeretem😊

2020. okt. 27. 03:05
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

Szivar szabású nadrágok, feketében.

Tetszik még a super skinny és a palazzo tìpusú nadrágok.

Széles a csìpőm nagy seggel, szóval a mom-jeans nem opció nálam.

2021. máj. 29. 08:55
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Kék farmer, mindenkép a bő laza fazonú, általában rapp hip hop farmereket használok, annyi rendesen derekamra húzom, nem le tolva, számomra fontos laza bő kényelem szempontból, mivel boxer alsó nélkül, meztelen veszem fel a farmer nadrágokat.
2022. jún. 21. 01:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
magas derekú skinny a favorit..de hordok mást is nem csak skinnyt csak nagyon fontos, hogy magas derekú legyen..egyszerűen fel nem tudnám venni a csípőgatyákat..meg őrülnék ha a nadrágot a köldököm alatt kellene hordanom
2023. dec. 14. 00:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!