Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen nyaklánc áll jól...

Milyen nyaklánc áll jól matrózblúzhoz? Fel lehet amúgy valamivel dobni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen a nyakkivágása, milyen színű, anyagú?
2010. aug. 9. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is azt kell hordani... Én inkább azt a megoldást csinálom, hogyha ott kell maradni a suliba viszek váltócuccot és átöltözök. Ha nem akkor addig kibírom. :D
2010. aug. 9. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen az alakod, de ha vékony vagy, akor szerintem feltudod úgy dobni, hogy csőszárú fekete nacit veszel fel és egy fekete magassarkút...így igazán nőies tudsz lenni benne...már amennyire ez lehetséges. Legalább is ez a tapasztalatom. Mert a matróz blúzt nem nagyon lehet feldobni. Max ha veszel fel egy hozzáillő fülbevalót ami szintén csajosabbá tesz. Szia:)
2010. aug. 9. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem vmi fa nyaklánc olyan golyós vagy bármilyen csak fából legyen:D;)
2010. aug. 9. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát... a matrózblúz necces ilyen téren sztem-nekem is volt, 8 évig kellett feszengenem benne az összes iskolai ünnepségen, bváááá... utolsó évzáró után ünnepélyesen bedobtam az első szemetesbe :D...

De témára visszatérve... sztem vmi rövid, mert ahogy emlékszem, azért a gallérhoz képest nincs akkora kivágása, és egy hosszú idétlenül nézne ki hozzá. Én mondjuk egy rövid, köves nyakláncot tudnék hozzá elképzelni... szinte minden plázában van ilyen stand, ahol vagy egyéb ékszerek között, vagy ilyen "ásványvilág" felirattal találsz ilyeneket. És akkor ott kiválaszthatod a színt, ami passzol a blúz kékjéhez vagy a hajszínedhez/bőrszínedhez, vagy mondjuk a táskádhoz. De sztem mindenféle rövid jó-rövid szíjon lógó akármilyen medál (ezt te magad is elkészítheted pl.), vagy gy rövidebb fanyaklánc...

2010. aug. 9. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!