Milyen nyaklánc áll jól matrózblúzhoz? Fel lehet amúgy valamivel dobni?
Hát... a matrózblúz necces ilyen téren sztem-nekem is volt, 8 évig kellett feszengenem benne az összes iskolai ünnepségen, bváááá... utolsó évzáró után ünnepélyesen bedobtam az első szemetesbe :D...
De témára visszatérve... sztem vmi rövid, mert ahogy emlékszem, azért a gallérhoz képest nincs akkora kivágása, és egy hosszú idétlenül nézne ki hozzá. Én mondjuk egy rövid, köves nyakláncot tudnék hozzá elképzelni... szinte minden plázában van ilyen stand, ahol vagy egyéb ékszerek között, vagy ilyen "ásványvilág" felirattal találsz ilyeneket. És akkor ott kiválaszthatod a színt, ami passzol a blúz kékjéhez vagy a hajszínedhez/bőrszínedhez, vagy mondjuk a táskádhoz. De sztem mindenféle rövid jó-rövid szíjon lógó akármilyen medál (ezt te magad is elkészítheted pl.), vagy gy rövidebb fanyaklánc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!