Nyaklánc. Szerintetek jól néz ki? Ezzel a poloval fellehetne venni?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek holnap lesz a szülinapja, és vettem neki egy nyakláncot, meg magamnak is. És ugye barátság nyakláncnak szeretném, mivel elég régota legjobb barátnőm.:) Övé lesz a rózsaszin, enyém a zöldes-kék.:) Viszont nagyon elegáns, és csillogos a nyaklánc, igy nem nagyon tudom mihez felvenni. Szóval a kérdés:
Nektek tetszenek a nyakláncok?(1.kép)
Jó néz ki ezzel a pólóval?(a képen nem látszodik hogy milyen csillogos a nyaklánc..:S) (2.kép.)
Előre is köszi a válaszokat:)
16/L
2011. márc. 23. 17:00
1/8 anonim válasza:
Megmondom őszintén, az első kép után nekem nem nagyon tetszettek, lehet, hogy csak nem az én stílusom, de a második képen, azzal a pólóval tök jól néz ki. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jöhetnek még vélemények:):)
2011. márc. 23. 17:31
3/8 anonim válasza:
nekem tetszett külön-külön is és pólóval is (:
4/8 anonim válasza:
Dettó, mint az első. :D Önmagában nem tetszik a nyaklánc, de a felsővel pont, hogy jó. :)
Hol vetted a pólót? Volt esetleg szürkében is? ^^
5/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy azért nem tetszik az első képen, mert ott nagyon csillog?:S
Amugy a Takkoban vettem még tavaly. :)
2011. márc. 23. 17:54
6/8 anonim válasza:
Bocsi, de szerintem ezzel a felsővel nem illik össze :S
7/8 anonim válasza:
Bocsi de ez a nyaklánc nagyon 90es évek, és abból is az ízléstelenebb fajta. A póló viszont tök jó.
8/8 anonim válasza:
Az 1.képen nem tetszenek, de a 2.-on, azzal a felsővel pont jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!