Miért ne hordhatna egy lány acélbetétes bakancsot?
Figyelt kérdés
Az egyik itt lévő acélbetétes bakancsos kérdésre olvastam válaszként, hogy a nő magassarkú cipőt kell hordjon. Na de ha valakinek olyan a stílusa és szereti is, le kell nézni az illetőt, ha bakancs van a lábán? Ha valaki ad magára, csinos, de bakancs van a lábán, nem lehet nőies? Nekem például van magassarkúm, balettcipőm is, olykor ezeket is hordom, de télen például tökéletesen megfelel a bakancs, szoknyával még csini is lehet.
18/L
2010. aug. 9. 12:35
11/15 anonim válasza:
Nem KELL magassarkút hordania... Én igazából lehülyézem a magassarkúsokat... Ünnepségre még oké. De minek kell csesztetni a gerincet a k*urva magassarkú miatt? Hihetetlen. 20/L
12/15 anonim válasza:
A punkok/metálosok/gothok/rockerek/stb. nem szokták szeretni a cicababákat vagy a szolis rózsaszín pólós srácokat. Miért akarsz olyasvalakinek megfelelni aki ki nem állhatsz?
13/15 A kérdező kommentje:
Ha az utolsó nekem szólt, nem akarok megfelelni, csak szimplán érdekelnek a válaszok. Ettől én nem akarok változtatni magamon, csak ha nekem is úgy tetszik =) és tényleg nem bírom a szolis cicababákat, meg a rózsaszínpólós srácokat. Pont azért mert tucat.
2010. aug. 9. 14:14
14/15 anonim válasza:
Hordj azt, amit akarsz. A nőiesség kben is kisugárzás kérdése (Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelbenben egy kinyúlt pulóverben sokkal nőiesebb volt, mint én valaha leszek sztem, pedig én is sztem a nőies cuccokat :D). Sztem egy bakancsban is lehet vki nőies, ha egyébként csinos és összhangban van.
21/L
15/15 anonim válasza:
Figyelj! Nekem is van acélbetétes bakancsom.Lány vagyok.15 éves és nagyon imádom:D Viseld azt amit szeretsz! Te életed te választásod!Szerintem nagyon jó;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!