Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ne hordhatna egy lány...

Miért ne hordhatna egy lány acélbetétes bakancsot?

Figyelt kérdés

Az egyik itt lévő acélbetétes bakancsos kérdésre olvastam válaszként, hogy a nő magassarkú cipőt kell hordjon. Na de ha valakinek olyan a stílusa és szereti is, le kell nézni az illetőt, ha bakancs van a lábán? Ha valaki ad magára, csinos, de bakancs van a lábán, nem lehet nőies? Nekem például van magassarkúm, balettcipőm is, olykor ezeket is hordom, de télen például tökéletesen megfelel a bakancs, szoknyával még csini is lehet.

18/L

2010. aug. 9. 12:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
azért egy sima bakancs nőiesebb, mint egy acélbetétes...nem épp nőies, de ha valakinek tetszik persze vegye fel. lehet a válasz írója inkább a nőiesebb lányokat kedveli:)
2010. aug. 9. 12:41
 2/15 anonim ***** válasza:

furcsa, de én épp azt álmodtam az este, hogy acélbetéte bakancs volt rajtam

mindenki azt hord amit csak szeretne, ez nincs meghatározva, hogy egy lány/nő mit vegyen fel, legfeljebb valakinek nem tetszik

2010. aug. 9. 12:45
 3/15 anonim ***** válasza:
az acélbetétes és a sima bakancs teljesen más;)egy sima bakancs is tud csinos lenni,de egy acélbetétes...hát...nem igazán,de ha szereti hordja!:)
2010. aug. 9. 12:47
 4/15 anonim ***** válasza:
59%

Ugyan,és amikor ők járnak magastalpúban?XD

Amúgy nekem is volt acélbetétesem, 1 hónapja adtam kb el. nem is volt vele bajom mert szerettem, térdnadrággal,szoknyával..vagy télen ha nincs annyira hideg, csak nehéz volt és kikezdte a sarkam, a térdeim a 2. év után eléggé fájtak. De idén olyat akarok venni ami lapos és hasonlít rá, és felér térdig!

Nem kell vele foglalkozni, mi az hogy magassarkút? nem csak attól nő egy nő...én évente kb 3 szor veszek magasat...sokkal jobb a lapos, és ha igényes valaki meg ápolt,ugyanolyan nőies egy bakancsban is!

20/L:)

2010. aug. 9. 12:50
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Én is hallottam már férfi ismerősöktől, hogy a nőnek magassarkút kell hordania, különben nem is nő. Hát én senki kedvéért nem fogok 10 centis magassarokban tipegni naphosszat. Nálam marad a tornacipő. Nem ronda és kényelmes. :)

Aki meg úgy érz, hogy megéri magassarkúban botorkálni egész nap (munkában, tömegközlekedésben...stb) az vegye fel. Engem nem zavar, sőt, szerintem nagyon szép, csak nekem ne kelljen hordani. :P

6/15 anonim ***** válasza:

nekem tetszik egy lányon, de csak ha a stílusa is olyan..

[link]

mondjuk itt nem ackás van a nőn, de jól nézne ki ezzel a cuccal szerintem.

7/15 anonim ***** válasza:
tőlem hordjon mindenki amit akar, de nekem is meglehet a véleményem azokról, akik olyat vesznek fel. szerintem teljes izlésficam, de nem kezdem el őket oltogatni ezért vagy ilyesmi.
2010. aug. 9. 12:58
 8/15 anonim ***** válasza:

szerintem a legszexibb a bakancs+szoknya páros, nekem sosem tetszett mikor a csajok bukdácsolnak a tűsarkú cipellőkben, mi abban a nőies? egyikük sem tud benne járni. szenvedés nézni is ahogy sétálnak benne.

mondjuk nekem logikátlan az is hogy miért télen hord valaki acélbetétes bakancsot, mivel olyankor lehűlik és nagyon hideg...télre valami acélmentes bélelt cucc való.

2010. aug. 9. 13:20
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem télen bevált. Meg ősszel, meg koncertekre. Nyáron nem tudnám felvenni =)
2010. aug. 9. 13:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha bakancsot hordassz akkor gondolom nem vagy diszkós. Miért kéne akkor a diszkós szépségideálnak megfelelni?

Ha olyan vagy külsőre mint a tucat, azzal nem nagyon lehet mellélőni. Olyan mint mindenki ergo mindenkinek tetszik. Mostanság a szőke a divat? Akkor szőkére festem a hajam, mégha kreol a bőröm és fekete a szemöldököm akkor is, mert csak úgy leszek "nőies"? Hátbazzeg nem.

Vannak nők akiken nem áll jól a magassrkú. Van aki nem tud benne rendesen menni, gyenge a bokája.

Nem hiszek abban hogy csak egyféle nőies öltözködés létezik. Ez egy fasisztoid hülyeség. Nem vagyok senki Barbie babája, azt hordok ami nekem tetszik.

A bőrnadrág is fenn volt a nőietlen cuccok listáján, most divatba jött és egyszerre "szexi". Ennyit erről.

2010. aug. 9. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!