Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Színes keringőruha?

Színes keringőruha?

Figyelt kérdés

Sziasztok!A keringő ruhával kapcsolatban szeretném kérdezni hogy nálatok ,hogy ment/milyen volt a ruha.

A saját osztályomból indulok ki,a ruha forma természetesen mindenkinél más, van aki A vonal van aki nagy tüll szoknya,az lényegtelen ezen még nem volt vita.

Nálunk a szín volt a megoszló.Jövőre lennénk ugye 12.esek,és akkor keringőznénk,és fel lett dobva a zenei téma ami nagyrészt mindenkinek mindegy na de a ruha szín!

Van olyan lány aki mindenkire rá akarja erőltetni a teljesen fehér ruhát hogy egységes legyen mert az úgy szép!

Van aki csak fehér ruhában akar táncolni mert megházasodni nem tervez és itt szeretné ki élni magát!

Van olyan aki nem szeretne fehér ruhába bújni mert hogy az sablonos,meg egyszerűen jobban örülne egy színes ruhának!

Az én véleményem is igazából a színes felé hajolna,hiszen egyszer van ilyen keringőzés a középiskolai életben és szeretném jól érzeni magam a keringő ruhában.Nincs bajom a fehérrel,illetve nem akarok senkire semmit se erőltetni de én elvárom hogy rám se erőltessék/se másra a saját elképzeléseiket.

2020ban már nem opció hogy a tanár ránk üvölt hogy na akkor mindenki olyanba amilyet ő mond mert az nyilván lázongást keltene.

Érdekelne hogy nálatok a színes ruha bejátszható volt e?

Vagy tiltották?

Szívesen viseltetek e volna?

2020. okt. 25. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk mindent az ofő mondott, az oszzályból rajtam kívül mindenki ment utána mint a birkák. Én kibújtam az osztálytáncból és a keringőből is. Majd a végén, amikor bárkit fel lehetett kérni, felkértem egy külsős barátom és keringőztünk. Én így oldottam meg, így semmi se kötelező, az van amit akarsz.
2020. okt. 25. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éve volt a szalagavatóm, én 2 keringőbe is részt vettem mindkettőben fehér volt a ruhánk. Nálunk a színes nem is jött szóba, mert az átlag kölcsönzőkben a legtöbb fehér is gagyi nem, hogy a színesek. Nekem 2 ruhám volt a 2 keringőre az egyik tört fehér a másik hófehér volt. Illetve amikor alsóbb évesként táncoltam akkor is mindig fehér ruhám volt. Az egyik tánc tanárunk azt mondta, hogy bécsi keringőnél szokott főként szóba jönni pl bordó ruha.
2020. okt. 25. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Fehér ruhánk volt a szalagavatón. Fel sem jött témának a színes. A tánctanár segített szalont keresni ahonnan béreltünk. A formák persze különbözőek voltak: volt akinek tüll szoknyája volt, másoknak csillogósabb, pántos és pánt nélküli ruhák stb, de mind fehér volt. Senki nem is akart színeset.
2020. okt. 27. 00:34
 4/4 anonim válasza:
Nálunk tavaly voltak színes ruhák, világoskék, babarózsaszin,de csak ilyen tényleg enyhe, pasztell színek
2020. nov. 15. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!