A keringőruháknál ez hogyan szokott lenni?
Idén novemberben lesz a szalagavatóm, és lassan elmennék ruhapróbára, mert azt mondják, nagyon hamar elkapkodják a szépeket. Ugyanakkor éppen egy ilyen summer body projecten dolgozom, 90 napos szétválasztó diéta közepén tartok, és elképzelhető, hogy fogyni fogok még a szalagavatóig (természetesen utána is igyekszem majd megtartani). Ha most elmegyek a ruhapróbára, és utána a súlyom változik, lehetséges, hogy nem lesz jó a választott ruha? Nem nagy súlyvesztésről van szó, csak mégis aggódom. Menjek inkább később, vagy ezek a ruhák állíthatósak, és csak a fűzőt kell kicsit kevésbé/jobban meghúzni, és ugyanúgy illeszkedni fog? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Előre is köszi a választ!
Szerintem felesleges most elmenned ruhát próbáni.
Nekem 4 éve volt szalagavatóm, december elején, ha jól emlékszem szeptember közepén/végén mentünk ruhát próbálni.
Szia!
Én tavaly decemberben szalagavatóztam. Előtte júniusban kiválasztottam a ruhát, majd kb 2-3 héttel a szalagavató előtt el kellett menni még egyszer és akkor mindent lemértek, rám igazítottak.
Egy tipp, amit szerintem mondanak majd neked, de azért jobb biztosra menni: Legyen saját keringős cipőd (amit a szalonokban tudnak adni az általában elég kopott és nem is egészen a te méreted) és vidd el a cipődet arra a próbára, ahol rád igazítják. Így a ruha hosszát a cipő magasságához tudják beállítani. ja, és ez igazából egyéni ízlés kérdése de szerintem praktikus ha van pántja a cipőnek, úgy biztos nem fog leesni. És a szalagavatóra vigyél majd sebtapaszt, amivel le tudod ragasztani a cipő talpát, mert lehet, hogy csúszni fog a színpad (de először próbáld ki a tapasszal, mert lehet, hogy ront a dolgon, nálunk legalábbis mindkét vélemény megvolt).
Élvezd majd ki a szalagavatóra készülést és az előadást, mert nagyon hamar vége lesz!
Sok sikert!
Válassz fűzőset, az igazítható.
és/vagy
Kiválasztod most a ruhát, és szalagavató előtt néhány héttel visszamész felpróbálni, akkor rád tudják igazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!