Mennyibe szokott kerülni szalagavatóra a keringőruha bérlése?
Nekem novemberben volt a szalagavatóm, végigmentem a Teréz körúton, voltam kb 8 szalonban (végül nem Bpről lett ruhám), kb mindenhol 25-35 ezret mondtak. Ha valami kis egyszerű, régebbi fazon akkor olcsóbb, ha extrás, színes, pántnélküli akkor drágább. Egy helyen lett volna 15ért de ott szakadtak, koszosak, csúnyácskák voltak a ruhák.
Egyébként a Boglárka szalonból volt tőlünk sok lánynak, ott tényleg foglalkoznak az emberrel. Viszont mivel híres és sok méretben van náluk ugyanaz a fazon, előfordulhat, hogy másnak is olyan lesz a ruhája, mint neked(ha onnan bérelsz).
Ebben a 25-35 ezerben 1-2 helyen benne van a cipő (na semmi extra, 1 pár sima fehér magassarkú) de általában nem, vagy rá kell fizetni vagy nem is adnak egyáltalán. Kiegészítők (nyaklánc, tiara, kesztyű) szintén plusz pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!