Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok testhezálló nőcis...

Hol találok testhezálló nőcis kabátot?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék végre egy(számomra) normális szabású kabátot vásárolni. Az ilyen kabát nekem testhezálló, nem lóg, mint tehénen a gatya, és combközépig ér, mert alacsony vagyok, kommersz színű, pl. fekete.

Sajnos meg vagyok lőve, mert mindenhol az oversize és/vagy férfias szabású női kabátokat találok.

Imádnék egy ballont is, ami mondjuk alul kicsit bővebb/fordosabb szabású, hátul masnival (pl. képek).

Lehet ilyet találni manapság, magyar fizetéshez illeszthető áron?

[link]

[link]

2020. okt. 21. 14:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az Orsay boltban, és a weboldalukon találhatsz ilyeneket. A weboldalt jobban ajánlom, regisztrálás után kapsz 20%-os kupont, ami kabánál nem rossz. Én is így szereztem a fekete szövetkabátomat.

A hosszából én le szoktam varratni varrodában, kb. 1000 Ft-ért megcsinálják.

2020. okt. 21. 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Illetve ajánlom még a Minibox oldalt a Facebook-on. Árakkal nem tudom hogy bánnak, de nőies darabokat árulnak, csekkold le.
2020. okt. 21. 14:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, a miniboxot megnézem. Az Orsay-t próbáltam, és jó is a tipp, ott méretproblémám van. A 34-es méret is óriás rám, szerintem nagyobb méretezés. Köszönöm még egyszer!
2020. okt. 21. 14:39
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Turizni nem szoktál?:) A Hádában sokszor látok hasonló fazonú kabátokat (masni nélkül sajnos) de pl. ami az Örsön van Háda ott elég gyakran vannak. Szerintem egy próbát megér hátha megtalálod álmaid kabátját :)))
2020. okt. 21. 14:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Szuper ötlet, köszönöm!
2020. okt. 21. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:
2020. okt. 21. 14:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. okt. 21. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
Első vagyok, ismerős a problémád. 😂 Annyi különbséggel, hogy rám nem csak ott, hanem mindenhol nagyok a kabátok. Kizárólag úgy tudom megoldani, hogy utána beszabatom varrónővel. A 32-es talán jó lenne, de olyan méret sehol sincs kb. Igazából kevezménnyel és a varrodával együtt is kevesebbe került a kabát, mint az eredeti árán. Sajnos a kis méretűekre nem gondolnak.
2020. okt. 21. 16:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg nagyon jól néz ki😍

Amúgy én is a turit tudom mondani, sajnos mostanában ezek az "oversize" cuccok a "menők"

2020. okt. 21. 17:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Húú ez nagyon jó ami linkelve lett.

Ti hol varrattassátok meg a ruháitokat? Én a minap elvittem 2 kabátot mert a varrás mentén kb 10 cm-es szakaszon szétnyílt, és 5000 Ft-ért varrták meg.

Hát mondom fasza ennyiért én is meg tudtam volna varrni...

2020. okt. 22. 05:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!