Nagyon korai még az ilyen bakancs? Ez mennyire téli?
Minden cipőm beázott a napokban ezekben az esős időkben. Valami hasonlóm van itthon és még mindig ömlik az eső. Korai lenne még?
Az első amit linkeltél az teljesen okés nem korai már
De a második az még korai :)
Mondjuk en ferfi vagyok, de pont ezen gondolkoztam en is, hogy kene vennem valami bakancs szeruseget mar, csak nem sok emberen latok egyelore.
F24
Uristeen egyesek aszerint viselnek valamit, hogy a tobbieken mi van?😅🤣
Mar reg mindenki azt hord es akkor amikor akarja, nyaron is sokakon latni western csizmat farmer sorttal/trikoval, meg lezervagott bokacsizmat stb.
En szeptemberben meg szandalt vettem fel szoknyaval, mikor mason lattam mar lovaglo csizmat/kabatot is. Kit erdekel? Van aki fazosabb, van aki nem, sot van aki alig varja az oszt es meg mindig bermuda farmerben/sportcioben jar.
Ha esetleg terdig ero bundas hotapasoot linkeltel volna...talan arra aztmondom korai...de ha te azt szeretned, mert fazos vagy es esik az eso, netan kulteren dolgozol hat egeszsegedre.😊🥾
De ezek amik a kepen van, lazan oszi cipok...🍂☔
En tegnap es ma is vekonyan belelt, fuzos, bör bakancsba megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!