Hát én Pilisvörösváron tudok rengeteget, elég az is, ha kijössz ide, és körbenézel, rögtön látsz, forgalmasabb helyeket egyet. :D Mindenhol van. :D A Fő úton többnyire, ez forgalmas, ugyebár. :P
Budapestről nem nagy kaland kijönni ide.
2010. aug. 8. 20:36
22/28 anonim válasza:
Már nem járok. A lakóhelyemen volt egy afféle használtruhás, ahol néhány használatlan, márkás cucc is beszerezhető volt. Vettem is egy Diesel nadrágot 1500,-Ft-ért, pedig használva sem volt. Sajnos a bolt bezárt azóta. Aztán elmentem a háda nevezetű helyre és bizony semmivel sem találtam olcsóbbnak a jobb cuccokat, mintha újonnan vennék hasonlót. Úgyhogy a turi részemről lezárva.
F
2010. aug. 13. 10:44
23/28 anonim válasza:
Ha darabárasba mész, ott jóval drágább a ruha, de minőségibb. a kilós turiban már szemfülesebbnek kell lenni: ott több az elnyűtt, foltos, kinyúlt..stb ruha, tovább kell válogatni, de megéri így is. ott jóval olcsóbb, mert kilóra megy. kilósban találtam már Berschka farmerminit, meg millió egyéb márkás göncöt.
2010. aug. 13. 11:01
24/28 anonim válasza:
Akkor járok turkálóba, mikor annyira nincs konkrét célom, hisz lehet nem is hoztak éppen olyat. Hobbi és nagyon jó, én minden héten megyek és hozok is el valamiket. (Veszek: a félreértsek elkerülése érdekében.) :) Amúgy meg olcsó és többnyire jó minőségű ruhákat lehet kapni.
2010. aug. 13. 11:01
25/28 anonim válasza:
Én is szeretek turiba járni, de ahol én lakok ott nem valami jó ruhák vannak, vagyis nem rám valók, de volt olyan hogy találtam magara és alig fizettem értük ;)
2010. aug. 13. 11:12
26/28 anonim válasza:
Én kis városban lakom itt is vannak turik sőt nem is egy:) de 2 kategória van az olcsó kilós ami büdös és egyáltalán nincs benne jó cucc:S vagy a darab áras de az meg olyan drága hogy akkor inkább boltban veszem meg:)
Viszont szoktam bejárni Nyíregyházára ahol található Háda turi ami isteni!!! :) 2490/kg:) vállfán vannak a ruhák de nem darab áras:) csak márkás ruhákat illetve cipőket sikerült eddig beszereznem:) ( New Look, Dorothy Perkins, Mark&Spencer, George, Papaya)
Hogy miért járok turiba mert nagyon olcsó és nagyon jó minőségű ruhát kapok érte, de meg kell találni a jó turit!
2010. aug. 13. 11:23
27/28 anonim válasza:
A legjobb vételem egy Martens cipő volt, talán még felpróbálni sem vette fel senki, 900 Ft-ért. A másik nagy kedvencem egy hosszú barna bársonykabát, 190 magyar pénzt fizettem érte, vadonatúj. De rengeteg más holmim is van turiból, felsők, táskák, nadrágok, szoknyák, függönyök, ágynemű, asztalterítő, törölközők. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!