Én még nem voltam turiba de azt hallottam h jó meg olcsó is! Ajánlanátok pár ilyen boltot? Budapesten? Bocs az OFFolásért!
2010. aug. 8. 14:55
12/28 anonim válasza:
100 Ft-ért vettem Győrbe minden ujjatlan felsőmet a színház környékén.:)
50 Ft-ért lehet kapni itt ahol lakok bármilyen használt ruhát..jó minőség.Akit érdekel,írjon privátot.NEM TŐLEM LEHET KAPNI,majd megírom a címét..:)
2010. aug. 8. 14:58
13/28 anonim válasza:
azért járok ilyen helyekre mert egyetemista lévén nem engedhetem meg magamnak, hogy 8000Ft-ot költsek egy blúzra. A legjobb vételem eddig egy kicsit japános stílusú egyberuha volt, ami fekete színű és eszméletlen részletes és gyönyörű kidolgozású és színű kék virágminta fut rajta végig. Mindezt 1500Ft-ért. Rendes boltban nem hiszem hogy 25ezernél olcsóbban találtam volna ilyet, máig nem értem, hogy lehetett ekkora mákom!
2010. aug. 8. 15:00
14/28 anonim válasza:
Mert múlt héten pl egy "drágább" turkálóban 5000 forintból hét ruhát vettem magamnak (köztük Zara, H&M és egyéb ilyen márkás cuccok), és szinte egyik sem volt használva eddig...
2010. aug. 8. 15:22
15/28 anonim válasza:
abba azért beletudnék kötni,hogy nincsen két ugyanolyan turis ruha.:D néha több is van egyből vagy én már pl láttam máson ugynaazt mint amit én a turiba vettem.:Dde tök mindegy.:DD
amugy elég jók a turkálók,csak jóba kell menni és nem bóvliba.:D
2010. aug. 8. 15:52
16/28 anonim válasza:
Nem tudok kiemelni jó vételt, sok ilyen volt.
Most egy kockás inget vettem, vékony anyagból. Normálisan hordani is lehet, meg elöl megcsomózva, 3/4- es ujja van, imádom.
Mondjuk én darabárasokba járok főleg ahol is egy jobb darab 1500- 2000 Ft, tehát nem a párszázas kategória, de még mindig olcsóbb mintha egy plázában vásárolnám meg.
H&M, Marks&Spencer, Zara cuccaim is vannak turiból, a legdrágább turis cuccom is 3000 Ft alatt volt.
2010. aug. 8. 16:56
17/28 anonim válasza:
egész életemben plázás voltam, elolvastam a válaszokat és kedvet kaptam. Holnap meg is lesem őket a városban:D
2010. aug. 8. 17:22
18/28 anonim válasza:
A Bundeswehr flecktarn egyenruhám (zubbony és nadrág) 2000 ft-ért lett vásárolva egy turkálóból, holott katonai boltokban ennek akár 4x-ese is lehet.
2010. aug. 8. 18:09
19/28 anonim válasza:
mert Mo.ra később jön be a divat és külföldön meg van pénz gyorsan cserélgetni pl barátomnak a 2 éves turis felsőjét most árulják a new yorkerbe
2010. aug. 8. 20:09
20/28 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,jöhet még.na,és Budapesten hol vannak ezek a csodás,kilós turkálók?ajánlanátok párat?(ahova én járok,az darabáras,és ami márkásabb/jobb minőségű az egyből drágább..)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!